A cigit kimutassa a vérvétel?
És a füvet,rush-t? Kb. mikor szivárog el a vérből a rush+fű? (vagy nemtudom,hogy hogy kérdezzem meg)
Köszönöm!
elég köcsögök vagytok, vidéken sokhelyen alap a kimutatja szó helyett a kimutassa, ott ez teljesen elfogadott.....de ti ehhezis tudatlanok vagytok, h ennyit vágjatok.
a fű elvész 1 nap alatt, felesleges ezen a görcsölni, de a sok nyelvtanbu-zi meg eztnemtudja éscsak okoskodik...lehet az én helyesírásomat is kritizálni, igen, nagybetűket kell hazsnálni, meg bizonyos szavakat nemkell egybe írni, tisztában vagyok vele, de LESZAROM!!!!
Na!
Mivel prevenciós oktató voltam így tudjatok róla,h Rush igen is illegális!!
Ha felírják neked receptre akkor oké,de ha nem akkor bukóó!
Ja és amit a sexshopban veszel az egy kis gyengített szar:)
Most legyetek nagyok:)
Eltekintve a helyesírás és Magyar nyelv gyilkolástól,amit végre hajtottál - és szerintem helyből 10 év iskolafogságot adnék- kimutatható, de a tisztaság kedvéért, nincsenek könnyű -soft- drogok, tessék megkérdezni Zacher doktorbácsit, ő majd eligazít. Elérhető a Korányi kh. toxikológián.
És ha már úgy is beszélgetsz vele, remélem nem leszel elfekvőbe nála, mert 2. alkalommal már nem olyan kedves:)
Egy gyakornok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!