Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigit kimutassa a vérvétel?

A cigit kimutassa a vérvétel?

Figyelt kérdés

És a füvet,rush-t? Kb. mikor szivárog el a vérből a rush+fű? (vagy nemtudom,hogy hogy kérdezzem meg)

Köszönöm!

2009. nov. 28. 22:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek :DdD:D
2009. nov. 29. 15:10
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

elég köcsögök vagytok, vidéken sokhelyen alap a kimutatja szó helyett a kimutassa, ott ez teljesen elfogadott.....de ti ehhezis tudatlanok vagytok, h ennyit vágjatok.

a fű elvész 1 nap alatt, felesleges ezen a görcsölni, de a sok nyelvtanbu-zi meg eztnemtudja éscsak okoskodik...lehet az én helyesírásomat is kritizálni, igen, nagybetűket kell hazsnálni, meg bizonyos szavakat nemkell egybe írni, tisztában vagyok vele, de LESZAROM!!!!

2009. nov. 30. 01:06
 23/25 anonim ***** válasza:
de a drogosok ha leszoknak, mert ilyen is van, és mondjuk elüti őket egy kocsi, és a kórházban fádalomcsillapító gyanánt morfiumot kap, visszaszokik, és akkor cumi...
2009. nov. 30. 15:53
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Na!

Mivel prevenciós oktató voltam így tudjatok róla,h Rush igen is illegális!!

Ha felírják neked receptre akkor oké,de ha nem akkor bukóó!

Ja és amit a sexshopban veszel az egy kis gyengített szar:)

Most legyetek nagyok:)

2009. dec. 9. 02:43
 25/25 anonim válasza:

Eltekintve a helyesírás és Magyar nyelv gyilkolástól,amit végre hajtottál - és szerintem helyből 10 év iskolafogságot adnék- kimutatható, de a tisztaság kedvéért, nincsenek könnyű -soft- drogok, tessék megkérdezni Zacher doktorbácsit, ő majd eligazít. Elérhető a Korányi kh. toxikológián.

És ha már úgy is beszélgetsz vele, remélem nem leszel elfekvőbe nála, mert 2. alkalommal már nem olyan kedves:)

Egy gyakornok

2009. dec. 13. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!