Ha annyira káros a cigaretta akkor miért nem tiltják be?
Ha az állami bevétel miatt, akkor ennyi erővel más mérgező anyagokat is árulhatnának, ezek szerint az államot nem érdekli az emberek egészsége.
Plusz az egészségügyi ellátásokra kiadott pénz csökkenti a bevételt (állítólag több, mint a bevétel).
Szerintem a maffiát vissza lehetne szorítani, fokozottabb rendőri intézkedések stb. Megsemmisíteni a dohányföldeket stb.
Majdnem mindenki leszokna a cigiről mivel nem tudnak hozzájutni, előbb-utóbb pedig eltűnne a cigaretta és sokkal egészségesebbek lennének az emberek.
A profit mindig fontosabb, mint az egészség.
Lehet kapni:
*Cigarettát
*Alkoholt
*Energiaitalt (Akár gyerekek is ihatják)
*Kávét
*Kólaféléket Az összetétel alapján, és egykori kólafüggőként szerintem csak a gyártók magas "lobbiereje" miatt forgalmazható
*Az embereket rákényszerítik saját jármű használatára, a tömegközlekedés ellehetetlenítésével.
*Ha a hatalomnak úgy tetszik egyenruhába bújtat (azt mondja katona vagy) és elküld meghalni.
A mindenkori hatalomnak az alattvalók élete csak egy statisztikai szám
Ugyan olyan könnyű leszoknia cigiről mint bármi másról. Csak az agyad hiszi azt, hogy kell neki. A gimis éveim alatt kóla függő voltam ahogy abba hagytam leszoktam. Azóta egy üveggel se ittam mert egyszerűen már ránézni se bírok. Egyszer kóstolod meg ízlik a többszöri alkalomra a szervezeted (Az agyad...) kívánni fogja mivel függőséget okozó anyagokat kevernek bele a gyártók, hogy vedd, vedd, vedd.
Tudod mi a legviccesebb. Elvonási tünetek nélkül le tudtam szokni róla. Eleinte picit fáradtnak éreztem magam e egy két nap után elmúlt. Az is a koffein hiány miatt amit a szervezetem akkor még kívánt de ez is hamar elmúlt. Ez alatt a két év alatt egy életre elég volt a kólából. Azt javaslom, hogy nyolc év után te is tedd le a cigit. Nem fogsz bele halni. Persze a te döntésed én csak javaslatot adok amit nem muszáj megfogadni. De hidd el jobban jársz. Nem leszel büdös egész nap.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!