Nem dohányzok de akarok tekerni egy cigit. Mit tegyek bele?
Figyelt kérdés
Nem bagózok semmiképpen sem akarok dohányt szívni. Milyen növénnyel lehetne helyettesíteni a dohányt aminek nincsen rettenetes íze?
Rengetegféle fűszert meggyujtottam, de mindnek rettenet íze van. Bazsalikom, oregánó kilőve, talán még a kamilla az nem volt vészes.
Ajánljatok akármit de kérlek vegyétek komolyan a kérdést.
Köszönöm annak aki értelmest választ ad.
2013. dec. 28. 17:23
11/13 A kérdező kommentje:
Hát illetve a marihuána amit még szoktak dohány helyett szívni és azt mondják, hogy elviselhető, sőt kellemes íze van, de azt még nem nagyon kóstoltam és amúgy meg nem is lehet :D
2013. dec. 30. 21:16
12/13 anonim válasza:
De most ennek komolyan mi az értelme? Cigizni akarsz, csak olyan prűd balf*asz vagy hogy félsz dohány szívni és azzal nyugtatod magad hogy az ilyen hülye alternatív ötletek sokkal jobbak? vagy még is mi?
13/13 anonim válasza:
Szerintem a citromfű az amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!