Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki dohányzik x ideig és utána nem dohányzik 10-15 évig és újra rágyújt?

Figyelt kérdés

2 ismerősöm is ezt csinálta.

Azt megértem, ha valaki egy hét után újra rágyújt, de hogy 10 év után? Mégis miért, ő már biztos lehet magában, hogy nem dohányos.

2013. dec. 28. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ó egy dohányos aki már korábban dohányzott sokkal könnyebben visszatér a cigihez. Ettől félek én is, 4 éve nem gyújtottam rá, de bármikor újra tudnám kezdeni, mert jól esik rágyújtani.

Ez év januárjában elszívtam egy szálat és nagyon jó volt, mintha tegnap szívtam volna el az utolsót. Hál'Istennek azóta sem gyújtottam rá, bár volt jó néhányszor sóvárgós fél órám.

2013. dec. 28. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Az agy sajnos megjegyzi az ilyesmit. Ezért veszélyesek a függőségek. Olyasmi ez mint egy régi barát, akivel x évig nem találkoztál, mégis ott folytatjátok az első találkozás után, ahol annak idején abbahagytátok. Ezért kell vigyázni, hogy mit engedsz beépülni a tudatalattidba.
2013. dec. 29. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. dec. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!