Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha huzamossabb ideig nem...

Ha huzamossabb ideig nem dohányzik valaki, és utána rágyujt, akkor rosszul lehet tőle?

Figyelt kérdés
Gyenge cigiröl van szó 0.1mg zöld Pall mall..Konkrétan másfél évröl van szó kb
2011. febr. 4. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatomat írom le. Úgy három hétig nem gyújtottam rá, majd ugyanaz a cigi, amit előtte is szívtam, sokkal jobban megütött, de komolyabb bajom nem lett tőle, csak elszoktam tőle a három hét alatt.
2011. febr. 4. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki már huzamosabb ideig kibírta cigi nélkül, elég buta, ha ismét rágyújt. Én tizenévekig cigiztem, most elhatároztam, hogy leszokok róla, de nagyon nehéz. Ne gyújts rá ismét!

"A világ legkönnyebb dolga, leszokni a cigiről. Én már legalább 100x megtettem." (Mark Twain)

2011. febr. 4. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Megszédülhetsz, hányingered lehet, sőt hányhatsz is. Én azt tanácsolom,ha másfél évig nem gyújtottál rá, akkor ezek után se tedd meg! Én is dohányzom, kismilliószor próbáltam már letenni, de eddig mindig kudarcba fulladt.
2011. febr. 22. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan is volt már, hogy 1 nap nem dohányzás után mikor rágyújtottam, kicsit megzuhant a kép :D Megszédültem, de utána semmi bajom sem volt.

Meg olyan is volt már, hogy szokásos reggeli kávé cigitől elájultam. De ezek alapból is jelen lévő vérnyomásproblémákra vezethetők vissza, amiket a dohányzás felerősít.

2011. febr. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!