Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Smoking Brown is Rizs papírból...

Smoking Brown is Rizs papírból készül mint a Rizla+ Silver?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy a Smoking Brown cigipapír vegyszermentes és fehérítetlen, és a Rizla+ Silver? Illetve mindkettő Rizs papírból készül? Minél több információt adtok nekem erről a kettőről annál jobb. :) Köszi előre is!

#Brown #cigarettapapír #Rizla #rizla+ #smokingbrown
2013. dec. 28. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok, hogy a Gizeh papírjai tuti fix rizspapírból vannak és eszméletlen vékonyak, van belőle lapos és tekercses is!!!
2013. dec. 31. 17:53
 2/5 anonim válasza:
[link] blog.hu/ :)
2014. febr. 5. 00:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ. Az utolsónak is köszönöm, hasznos az oldal, csak lehetne több információt is írni róluk, hogy milyen gyorsan égnek stb. De alapjáraton jó, és örülök, hogy valaki foglalkozik vele.
2014. febr. 6. 14:52
 4/5 anonim válasza:
Nem rég kezdtem el csinálni az oldalt, még kicsit kiforratlan hogy mi hogy merre. Meg hát időm se engedi annyira, de próbálom tartani a heti két osztot :)
2014. febr. 7. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor viszont sok sikert és kitartást. :) Biztos, hogy nem Én vagyok az egyedüli akit érdekel ez a téma és ha rátalálnak az oldalra, biztosan örülnek majd neki, legalább is Én így teszek. :)) Nem baj az ha csak lépésről lépésre megy, ahogy időd engedi, a lényeg az, hogy van ilyen és így tovább!:)

Üdv.

2014. febr. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!