Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő kell ahhoz, hogy...

Mennyi idő kell ahhoz, hogy valakiből "eltűnjön" a cigi?

Figyelt kérdés
Egy hétig nem gyújtottam rá utána az első száltól kicsit szédültem, de igazából semmi bajom nem volt. Mennyi idő kell elteljen ahhoz, hogy ha megint rágyújt valaki akkor ugyanúgy köhögjön, rosszul legyen, mint a legelső száltól?
2013. dec. 21. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 100év
2013. dec. 21. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mióta gyújtasz rá hány éves vagy és milyet szívtál és mennyire voltál rászokva.
2013. dec. 21. 12:10
 3/5 A kérdező kommentje:
A 100 év az túlzás.
2013. dec. 27. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
hát azt nem tudom, de nekem tesóm sokáig cigizett aztán fogta magát és leszokott 2 évre. Most megint cigizik és egyre jobban köhög, sokkal jobban mint régen, szóval ez a visszaszokás megterhelte. És valószínűleg mivel te sem cigiztél egy hétig volt egy fajta hiányod a nikotin elvonása miatt, és mikor megkaptad újból a nikotint amitől elszoktál már egy kicsikét, ezért szédültél meg :) úgymond csak "szokatlan" volt neked akkor, tehát nem nagyon hiszem, hogy az a tünet ami a legelső száltól jön elő még egyszer elő fog jönni :)
2013. dec. 29. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy olyan már soha nem lesz. Viszont a tüdőd soha nem regenerálódik. Vagyis ez azt jelenti, hogy a beszívott és eltárolt kátrányt már viszed magaddal holtodig.

Nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=Bt3L0DrwjFM

2013. dec. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!