Melyik fajta elektromos cigaretta liquid alkalmasabb leginkább trükkökre?
Milyen trükkökre gondolsz?
Karikát fújni, meg ilyesmi?
Bármegyik VG (novényi glicerin) alapú likvidnek hatalmas gőze van, viszont az ízeket nem igazán adja ki.
A PG (propilén-glikol) alapúak íze nagyon jó, de kicsi a gőze.
Ezért szokták már eleve keverni, 50-50 %-ban, vagy 30-70-ben, vagy házilag bárhogy.
Vegyél olyat, amiben több a VG, annak nagy a gőze.
Meg persze értelmes e-cigit.
az értelmes készülék megvan, eddig pg-vel és a herbás sûrû trutyival próbálkoztam, a hetbás cuccnak meggyõzõbb volt a gõze, csak felfigyeltem arra, hogy ameddig a videókban mindenki gôze egy egybefüggõ relatív kezelhetõ és általában nehéz állapotú addig az enyém relatív hamar széttesik elpárolog és ami a legzavaróbb, hogy felfelé száll, mondjuk ez lehet azért van, mert a szobámban hideg van, és ahogy a fotelemben ülök, felfelé száll rólam a melegebb levegõ...
például van ez a forgószél nevû trükk, mikor kilehellik a gõzt az asztalra, az ott szétterûl, majd kézzel megkavarják a levegõt és forogni kezd a gõz, én az én gõzömet az istenért nem tudom rávenni, hogy maradjon az asztalon... :D
remélem érthetõ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!