Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Honnan tudják az emberek,...

Honnan tudják az emberek, hogy nem verik át őket? (fű)

Figyelt kérdés

Na tehát most leszögezném ez csak elmélkedés, ha egyszer arra vetemendék hogy füvet szívok, ne verjenek át..:D

Pl kifizetem a dílernek az 1g árát, ő odaadja a cuccot. Én azt honnan tudom hogy az valóban 1 gramm? mert ha piát veszel látszik hogy 0,5 l vagy 1 l whiskyt veszel, meg hát rá is van írva. Szóval kb 1 gramm fű az hány guba vagy kb mekkora adag? Mert lehet hogy 1g-t kifizetsz es a zacsiba csak 0,6-0,7 van csak. Hogy lehet ezt kivédeni? 1g az kb mekkora adag így ránézésre?:D

ismét mondanám, ez csak elméleti kérdés, nem vagyok füves, és nemis szeretnék az lenni,a piát szeretem, csak ez érdekel.

2013. dec. 12. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehonnan, és elhiheted nem fogják méregetni átvételkor :D

De nagyjából látszik mennyi van benne. A kis tasakok normálisan megtöltve, de nem kitömve kb. egy grammot nyomnak.

2013. dec. 12. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki rendszeresen árul nem fogja átverni a vevőit, és a leendő vevőit. Azután ki venne tőle?! :)
2013. dec. 12. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm patikamérleggel meg venni.
2013. dec. 13. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne attól félj, hogy pontosan lesz-e kimérve, hanem, hogy a minősége jó lesz-e... Ha szar, könnyen súlyos bajod lehet.
2013. dec. 14. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!