Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hol lehet nikotinos liqvidet...

Hol lehet nikotinos liqvidet venni? (pécs)

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon be van tiltva a nikotinos liquid. Én Szlovákiában lakom, innen lehet rendelni. Nem drága a posta.

[link]

2013. dec. 8. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy semmilyen érdekeltségem nincs, nem vagyok forgalmazó. Én csak segíteni akarok azoknak, akik nem tudnak szabadulni a cigitől, és valamilyen köztes megoldást keresnek.
2013. dec. 8. 19:49
 3/6 Tomi90 ***** válasza:

Rendelj online. Külföldön bejegyzett valójában magyar cégek vannak bőven.

A 3 legjobb:

[link] Itt a szállítás 600, de állandó 5% kedvezmény van, így olcsóbb is lehet.

[link] 790 a szállítás, de jobb liquidek vannak, mint az elsőnél.

[link] Itt 1350ft a szállítás, de ezek a liquidek a legfinomabbak állítólag. Ezt még én se próbáltam, a drága szállítás miatt.

Én se vagyok érdekelt egyikben se...

2013. dec. 9. 22:50
 4/6 Tomi90 ***** válasza:
Majdnem elfelejtettem, a második ingyen szállít Pécsre biciklis futárral :)
2013. dec. 9. 22:51
 5/6 Tomi90 ***** válasza:
Azóta megnéztem, a biciklis futár sem ingyenes, de van egy pécsi mintaboltjuk, ahol átveheted ingyen. Mondjuk azt nem írják, hogy ez a nikotinos liquidre is vonatkozik-e.
2013. dec. 9. 23:01
 6/6 anonim válasza:

Végigpróbáltam a shopokat és minden tekintetben (gyorsaság, áru minősége, kínálat) a Maximum Smoke jött be legjobban.

Bátran ajánlom a shopot.

[link]

2014. szept. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!