Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elképzelhető hogy a dohánypiac...

Elképzelhető hogy a dohánypiac pangása miatt, a közeljövőben lemegy a cigaretta ára úgy öt-hatszáz forintra? Akkor kb egy tízesből ki lehetne jönni egy mérsékelten dohányzónak.

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem Ukrajna van közel, így azokat tudom.

De pl. a kínai camel utánzat viszont biztos hogy sokkal károsabb.

2013. dec. 7. 22:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Ugye. Nem mernék venni pult alól idegentől. Akár szárított diólevél is lehet benne, aztán mehetnék reklamálni. Ha átugrassz a határon és rendes boltban veszed meg az oké, rendben van. A töltésben meg az nem tetszik hogy közel sem néz ki úgy, meg nem olyan mint a gyári.
2013. dec. 7. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Az első vagyok! Sokalltam a cigi árát, és letettem a cigit. Ennek kb 10 éve. Mennyi pénzem maradt így meg?
2013. dec. 7. 22:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem semennyi. Elment másra ugye?
2013. dec. 7. 23:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Amúgy te a második vagy.
2013. dec. 7. 23:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Erről ez a vicc jut eszembe :D

-Te cigizel?

-Igen.

-És mennyit szívsz egy nap?

-1 dobozzal

-És mennyibe kerül egy?

-800Ft

-És mióta cigizel?

-10 éve

-Akkor az azt jelenti hogy egy héten 5600ft, ami azt jelenti hogy egy hónapban 168.000 Ft, ami egy évben 2.016.000 Ft és 10 év után meg 20.160.000 Ft. Tudod ha nem cigiznél és azt a pénzt félre tetted volna most tudnál venni magadnak egy Ferrarit.

-Komolyan ? és te cigizel ?

-Nem!

-Akkor hol van a kibäszott Ferrarid?

2013. dec. 8. 08:25
 17/21 anonim ***** válasza:
elment másra...:D ha az ablakon dobálja ki azt a pénzt, akkor is jobban jár mint ha cigire költené, mert legalább nem lesz büdös. Évente kijön a pénzből egy nyaralás, ugye milyen rossz lehet... vagy 10évente egy kocsi :D én amikor abbahagytam, elkezdtem félretenni azt a pénzt, amit cigire költöttem volna, egy év után kinyitottam a kis perselyemet, 200ezer ft volt benne. Elment másra, (laptopot vettem belőle) de nem sokkal hasznosabb bármi, mint füstöt venni belőle?
2013. dec. 8. 09:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem évente egy nyaralásra sem jön össze, mert a hétköznapokban megy el a pénz. Persze van olyan mint te, hogy külön perselybe teszi de ez inkább ritka.

Ha én külön tenném a cigire költött pénzt, egy év alatt talán összejönne 35-40ezer :D

2013. dec. 8. 09:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk a laptop az oké, de a nyaralás nem hat meg. Egy teljes évig nyomorog az ember hogy öt napra elutazzon valahová, nem éri meg nekem. Igazából én is abbahagytam a cigit jópár éve, de tervezem az újrakezdést. Harmincat semmiképp nem költenék rá, de ha egy tízesből kijönne azt nem tartanám soknak.
2013. dec. 8. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:
de ki mondta hogy nyomorog az ember? Aki a cigi megszállottja, és feltette rá az életét, az nyomorog, én nem nyomorogtam leszokás után, hanem kb szabadnak éreztem magam, és minden nap úgy keltem, hogy de jó hogy ma sem kell rágyújtanom :D tehát ajándék volt a leszokás is meg a laptop is :D akinek a cigi jelenti a boldogságot annak tényleg nem éri meg
2013. dec. 8. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!