Egyetértetek a dohányzás kocsmákból, szórakozóhelyekből, kávézókból való kitiltásával?
Szerintem nem fair húzás, kellene létezzenek dohányosoknak és nem dohányosoknak is külön hely, de kitiltani mindegyik helyről csak az egyiket, mert dohányos, ez már a szánalom netovábbja. Értem a nem dohányosokat, hogy zavarja őket a füst meg minden, éppen ezért kellene legyenek elkülönített szórakozóhelyek, hogy mindenki oda menjen, ahova akar és ahol nem zavarja a másikat és a másik sem zavarja őt.
Ti hogy látjátok ezt ?

Szerintem meg nagyon is jó!!!
Aki dohányzik menjen oda ahol nincs nem dohányos!!

7 éve leszoktam.amíg cigiztem engem sem érdekelt aki nem füstölt. :(
Ma már éretebben anyaként teljesen másként gondolkodom.Ès én jónak tartom ezt a rendeletet.
#3- Épp erről beszélek, de manapság már NINCS ilyen hely, kivéve a kinti szabad tereket és a saját otthonodat.
#4- Jó, én megértem,hogy aki szülő az mindig másképp gondolkodik és sokkal elővigyázatosabb mindenre nézve, de nem kellene ettől még a többieket is olyasmire kényszeríteni, amely logikátlan és igazságtalan, ha lenne nem dohányzó helyiség és dohányzó helyiség, akkor mindenki mehetne ahova akar, ettől még nem kell pánikrohamot kapni minden dohányostól és egy rakétával kirepíteni az űrbe őket csak azért, mert egyesek azt gondolják, hogy majd a passzív dohányzás csökkentésével fogják megmenteni az egészségüket ( nézzetek már utána a városi levegőben található anyagokról és azoknak hatásairól, köszi )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!