Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért lehet hányni a füves...

Miért lehet hányni a füves cigitől?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 11:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"de az egész emésztőrendszert ingerli mindenképp, azért leszel éhes is, sokaknak lehet hogy beteszi a kaput."

Nem igaz! Nem ingerli az emésztőrendszert. Ha valami ingerli nem éhes leszel hanem étvágytalan, rossz közérzetű. Épp ellenkezőleg! Nem véletlenül írják fel sugár- és kemoterápiás betegeknek fájdalomcsillapításra és a HÁNYINGER ENYHÍTÉSÉRE.

Ha valaki fűtől hány akkor vagy ivott előtte (alkoholt) vagy szar volt a cucc. Gyakran lefújják nyugtatóval, amfetaminnal hogy emeljék a "minőséget" vagy cukorral esetleg homokkal vegyítik hogy növeljék a súlyát. Elsősorban ezek okoznak rosszullétet.

És akkor most álmodozzunk ismét egy a kormány által kézben tartott legális cannabisz kereskedelmi rendszerről. Melyben tiszta, friss árut kapunk és nem elsz tele mocskos méreggel..

2009. nov. 29. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Túladagolás első jele lehet a hányás

A második jele az, hogy elalszol

Harmadik jele nincsen, mert az alvó ember nem szív többet, senki nem tudja magát halálra szívni

2009. nov. 29. 16:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy mindenki azt mondja (a szakirodalom is), hogy a túladagolás jele a hányás. Nekem még sosem sikerült így túladagolnom és nem ismerek olyat akinek igen pedig a legtöbb ismerősöm szív.
2009. nov. 29. 16:35
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

XD

mert balf@sz vagy...:D

nah jó nem...sokmindentől függ;ittál-e elötte közbeblablabla....ha először szívsz és iszol is akkor kb 99,9% az esélye hogy behánysz...jah és balf@sz is vagy .:D

2009. nov. 30. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Én csak akk hánytam tőle amikor ittam is mellé alkoholt.
2010. jan. 21. 21:09
 16/21 anonim ***** válasza:
A fűtől nem lehet hányni, csak akkor, ha valaki sok dohánnyal és erős dohánnyal van keverve, és/vagy érzékeny a nikotinra. Egy barátom ;) egyszer rosszul lett tőle, majd másnap elszívott ugyanannyi dohányt, fű nélkül, és ugyanolyan rosszul volt. Visszagondolt, és rájött, hogy annyi dohánnyal, mint akkor, még sohasem keverte. Innentől egyértelmű volt az összefüggés számára. Vagy nagyon gyenge dohánnyal kell keverni, és minél kevesebbel (pl.: fehér viceroy, v. fehér Domingo) vagy Knaster fresh Blend-del, ami egy gyógynövénykeverék, és jó a fűvel való keverésre.
2010. márc. 21. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ez a legnagyobb f@szság amit valaha halottam ...XD

(MOST nem fejtem ki mert nincs kedvem...)

=)

2010. máj. 11. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:
én még életembe nem hánytam fűtől meg nem is ismerek ilyen embert! a kérdésedre a válasz: az valami bekevert szar volt amitől behánytál
2010. máj. 28. 13:19
 19/21 anonim ***** válasza:
am tuladagolni nem lehet (nekem még sose sikerült v bealudtam v elfogyott a zöldem :D)
2010. máj. 28. 13:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem tom honnan szedted ezt de én sem hánytam tőle soha
2010. aug. 19. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!