Hogyan kell szedni a Kudzu tablettát/bővebb információk?
Köszönöm a linket, de ezt az oldalt már olvastam régebben. Mivel nem kaptam sokáig választ, a múlt héten felhívtam a Kudzu forgalmazóját, és megválaszolták a kérdéseimet! Először is több féle Kudzu van forgalomban, de boltokban csak a Biopharma-cég által forgalmazott Lengyelországban gyártott kapható (ez van nekem is). Azt meg azért nem lehet ráírni, hogy segít a dohányzás abbahagyásánál, mert erre az illetékes hatóságok nem adtak engedélyt, ami azért érdekes, mert pl. Lengyelországban ugyanerre a Kudzura simán rányomnak nagy "cigi áthúzva" jeleket, és a legtöbb EU-ország elismeri a hatását, sőt amerikában "Nicotinfree" néven árulják. Ami a szedést illeti, lehet 3x1-et szedni, sőt ajánlott lenne, de a hatóság szintén mást engedélyezett ráírni, ezért van rajta napi 1. Bármikor el lehet kezdeni szedni, és nekem ez volt a legfontosabb. Valaki rögtön az első nap eldobta a cigit, volt aki várt egy kicsit, sokan tapasztalták, hogy már csak a kávéhoz gyújtanak rá megszokásból. Akarat mindenképpen kell hozzá, de ezt nyilván eddig is tudtam.
Azért érdekelne esetleg valakinek a tapasztalata, ha van, akimpróbálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!