Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3 éve cigizek, hogy szokjak...

3 éve cigizek, hogy szokjak le? 17/F

Figyelt kérdés
Most próbálgatom, már el tudom érni, h 2 naponta 1 szálat .. vagy 1 naponta 1 et.. de teljesen nem tudom elhagyni, csak 2-3 napra:-S s azt is nehezen:( De nagyon le akarok mondani..
2009. nov. 19. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen ne gyújts rá.Ez nem függőség ha naponta vagy 2 naponta elszívsz egy cigit.Ne kísérletezgess,mert ha tényleg függeni fogsz akkor probléma lesz a leszokás.

Én 17éven át napi 1-1,5 dobozzal szívtam.Na így nem volt egyszerű leszokni.Ne akard ezt Te is.Már 5 éve nem dohányzom,és nagyon bánom,hogy anno rászoktam.

2009. nov. 19. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Jól csinálod,amennyire csak bírod,mindig egyre kevesebbet szívj.
2009. nov. 19. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél tapaszt,és kérj segítséget a szüleidtől,vagy egy felnőttől,akiben megbízol.Csak akarat kérdése.
2009. nov. 19. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Holnap szépen mikor mész a suliba egy könnyedt, de határozott mozdulattal bedobod a maradékot a kukába.
2009. nov. 19. 19:39
 5/11 A kérdező kommentje:
már volt, h vettem 1 csomaggal és 2 felet elszívtam a többit meg kiöntöttem és eltapostam.. de csak 2 napig birtam.. jött 1 gond és muszáj volt rágyujtsak:(
2009. nov. 19. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Elhatarozod magad, elszivod az utolso cigidet, lefürdessz, högy meg a szagat se erezd magadon, aztan ha beledöglessz sem gyujtaol ra többet. Ez az egy hatasos megoldas van. 10 evig cigiztem. Igy tettem le fel eve nem szivom, nem kellene többe, mert hanyingerem van mostmar meg csak a szagatol is. Csak AKKOR TUDOD LERAKNI;HA BELÜL MAR UNDORODSZ A BAGOS ÖNMAGADTOL. Sok sikert.
2009. nov. 19. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Tűzz ki újabb célokat!

mondjuk heti 2 szál, aztán ha már ez is megy hónapokon keresztül akkor heti 1 szál mondjuk 1 hónapig, és utánna megpróbálhatod hogy többé nem gyujtasz rá!

Ahányszor rágyujtasz annyiszor újraindul az 1 éves próbaidőd...

Ugyanis kb 1 év cigimentesség kell hogy valaki teljesen tiszta legyen és elmondhassa hogy leszokott!!

Én kb 6 éve szoktam le 3 év cigizés (napi 1 doboz) után!

Innen már nem nehéz gyakorlatilag a felén már túl vagy!!

Sok sikert!!!

2009. nov. 20. 19:43
 8/11 anonim ***** válasza:

És még valami ami fontos, az még nem igazán eredmény ha csak 2-3 napig tudod tartani a célod amit kitüztél

(napi 1 szál vagy 2 napi 1 szál)...

Kb egy hónap után lehet eredményről beszélni...

Könnyítheted a dolgodat ha nem iszol szénsavasat, illetve nem eszel annyi cukrot vagy édesítőszert...

2009. nov. 20. 19:46
 9/11 anonim válasza:
Csak egyféleképpen lehet leszokni,úgy hogy eldöntöd hogy soha többé nem gyujtasz rá!Nem görcsösen akarni kell(azt inkább a wc-n)hanem elhatározni!
2009. nov. 23. 19:46
 10/11 anonim válasza:

annak semmi értelme nincs, hogy egyre kevesebbet szívsz!

úgyis vissza fogsz szokni.

egyszerűen csak LE KELL TENNI, ÉS KÉSZ!

amúgy meg 17 évesen kizártnak tartom azt, hogy "rá kellett gyújtanod"! ennek mi volt az indoka?

2009. nov. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!