3 éve cigizek, hogy szokjak le? 17/F
Egyszerűen ne gyújts rá.Ez nem függőség ha naponta vagy 2 naponta elszívsz egy cigit.Ne kísérletezgess,mert ha tényleg függeni fogsz akkor probléma lesz a leszokás.
Én 17éven át napi 1-1,5 dobozzal szívtam.Na így nem volt egyszerű leszokni.Ne akard ezt Te is.Már 5 éve nem dohányzom,és nagyon bánom,hogy anno rászoktam.
Tűzz ki újabb célokat!
mondjuk heti 2 szál, aztán ha már ez is megy hónapokon keresztül akkor heti 1 szál mondjuk 1 hónapig, és utánna megpróbálhatod hogy többé nem gyujtasz rá!
Ahányszor rágyujtasz annyiszor újraindul az 1 éves próbaidőd...
Ugyanis kb 1 év cigimentesség kell hogy valaki teljesen tiszta legyen és elmondhassa hogy leszokott!!
Én kb 6 éve szoktam le 3 év cigizés (napi 1 doboz) után!
Innen már nem nehéz gyakorlatilag a felén már túl vagy!!
Sok sikert!!!
És még valami ami fontos, az még nem igazán eredmény ha csak 2-3 napig tudod tartani a célod amit kitüztél
(napi 1 szál vagy 2 napi 1 szál)...
Kb egy hónap után lehet eredményről beszélni...
Könnyítheted a dolgodat ha nem iszol szénsavasat, illetve nem eszel annyi cukrot vagy édesítőszert...
annak semmi értelme nincs, hogy egyre kevesebbet szívsz!
úgyis vissza fogsz szokni.
egyszerűen csak LE KELL TENNI, ÉS KÉSZ!
amúgy meg 17 évesen kizártnak tartom azt, hogy "rá kellett gyújtanod"! ennek mi volt az indoka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!