Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A Vizipipa Füstje Beinditja A...

A Vizipipa Füstje Beinditja A Füstriasztot?

Figyelt kérdés
Nemsokára kapok egy vizipipát,és a szobámba fogom élvezni társaságát,és nem szeretném,hogy a füstriaszto elkezdjen majd vinnyogni...
2009. nov. 18. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el, mit gondoltál?!
2009. nov. 18. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz lenne, ha a füst nem indítaná el a füstérzékelőt:P Sőt, a szén még a szonmonoxid érzékelőt is le tudja indítani, ha a közelében van.
2009. nov. 18. 19:33
 3/12 A kérdező kommentje:
barátnőmék házába is van,beis van kapcsolva,anyukája benn dohányzik de nem szólal meg tőle, egyik nap odaégett a piritos és attol megszolalt..gondoltam ha náluk a cigitől nem szolal meg nálunk se fog a vizipipátol...
2009. nov. 18. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ezen már énis gondolkodtam

nembiztos hogy elindítja

mert ugye a vizipipának hideg a füstje, és a füstriasztó hő alapján működik, ezért szerintem nem fogja

a szénmonoxkid érzékelőt már lehet hogy beindítja:D

2009. nov. 18. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Val.szeg beindítja, fontos, hogy milyen a légáramlat iránya, erőssége, és a füst koncentrációja a szobában.
2009. nov. 18. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
valószínű....fedd le egy cafatka nejlonnal és kész :))) én is úgy csináltam :DDD megpersze az ablak nyitva közben :))
2009. nov. 18. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
még nem próbáltam ilyet mert nincs füstérzékelőnk, de ha olyan helyen lennék kivenném belőle az elemet! Szerintem elég esélyes hogy beindítja mert sokkal töményebb a füstje!
2009. nov. 19. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem menj vízipipázni az erkélyre, szabadba, vagy vízpartra.
2009. nov. 20. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
a tűzjelző hőre és monoxidra jelez, vizipipa nem indytja be, a cigi sem. Amugy meg az a biztos, ha egy félbevágott 2lityós kólásüveget ráhúzol
2009. nov. 21. 14:28
 10/12 BeerHunter ***** válasza:

Ez típusfüggő. Mert nálunk a koliban is bekapcsol, ha valami odaég, mondjuk a sütőben. De ez a plafonon elég kevés hőmérséklet emelkedéshez vezet.

A tömény dohányfüst beindíthatja simán, itt is volt már ilyen.

De az itteni füstjelzők nálunk random működnek, mert pl. a múltkor 5-en fújtuk rá a cigi füstöt, nem indult be. Aztán ráköhögtem, és sivított is.

Nejlondarab+befőttesgumi a nyerő!

2009. dec. 6. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!