Büszkének kellene lennem?
Figyelt kérdés
Szenvedélyes dohányos voltam, viszont letettem a cigit, mert végül is rávettem magam, hogy rossz üzlet volt és okosabb döntés, ha leszokom róla.
Nem érzem viszont egyáltalán büszkének magam, hogy leszoktam. Hidegen hagynak az ex-dohányosok sikersztorijai és egyben a magamé is.
Ráadásul amióta leszoktam valahogy sokkal zordabb vagyok. Nem fizikai elvonás miatt, tudom hogy most mindenki ezt írná, de nem erről van szó. Egyszerűen csak az van bennem, hogy a fenébe már, hogy egyetlen szenvedélyem sincs már és valahogy teszek az egész életre most már, de ennek ellenére végzem a dolgomat. Csak valahogy már nem érdekel igazán semmi.
Volt már valaki így ?
2013. nov. 8. 15:17
1/3 anonim válasza:
Ez a cigi elhagyása utáni pszichés ürességérzet. Én is ezt érzem, majd elmúlik idővel.
3/3 anonim válasza:
Elmúlik. Jó lenne, ha találnál magadnak egy új hobbit vagy elkezdenél valamit sportolni. Hidd el jó döntés volt, hogy abbahagytad. Tudom mit beszélek, én is dohányoztam erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!