Kezdőnek melyik cigarettát javasoljátok? , a mentolosat előnyben részesíteném Márkákat várnék
Én 20 éve dohányzom. Azt javasolnám, hogy ne részesítsd előnybe egyiket se. Ne szokj rá, főleg ne a mentolosra. Köztudott, hogy a mentol tágítja a hörgőket, ezért használják előszeretettel a mentolos cukrokat köhögés csillapítására, nehéz légzésnél a légzés könnyítésére. A mentolos cigivel az egész tüdődet a legkisebb hörgőcskéig megbetegíted.
Szóval ne szokj rá, mert undorító egy dolog. Én is szabadulnék tőle, mint ahogy Te akarsz majd szabadulni évek múlva.
semelyiket. pont azert akarjak amugy betiltani a mentolos cigit, mert a 'kezdoket' celozza a gyengebb izevel (mikozben semmivel sem kevesbe karos).
nem lehet elegge hangsulyozni, NE SZOKJ ra, ettol nem leszel 'nagyfiu', vagy 'nagylany', de cserebe szep lassan kihullanak a fogaid, allando inygyulladasod lesz, budos leheleted, sargulo kormeid, folytassam?
mondjuk a neten tanacsot kerni abban, hogy hogyan kezdj neki az egeszseged rongalasanak, nem tulzottan okos dolog...
Egyiket sem, büdös, egészségtelen, és nagyon drága, ha rászoksz, előbb-utóbb napi 1 doboz lesz a vége, ami lassan már 1.000 Ft-tal számolva, 30ezer Ft havonta, ez egy évben 360ezer Ft. Ezen mi minden mást tudnál venni.
Mondom ezt én, aki cigizek és számolgatok havonta, hogy milyen marha voltam amikor rászoktam.
ez egy irtozatos nagy tevedes, hogy a 'light' gyengebb, nem veletlenul tiltottak be meg az elnevezeset is. ugyanolyan karos, mint a nem-light.
mondom ezt ugy, hogy tizensok ev dohanyzas utan tobb mint 3 eve leszoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!