6 évnyi cigizés után kezdenek érződni a hatások?
Volt egy korábbi kérdésem és az egyik felhasználó (Tomi90, de ez most lényegtelen) azt írta,hogy ő 6 év cigizés után kezdi el érezni a káros hatásokat.
Az én kérdésem az volt amúgy, hogy 2 évnyi cigizés után mi van és erre jött a válasz, hogy ez még semmi.
A mostani kérdésem meg akkor az volna, hogy nálatok hány év után kezdték felütni a fejüket a cigizéssel járó panaszok ? (lehet akármi: nehéz légzés,fizikai teljesítmény romlása,ráncosodó bőr,köhögés,stb.)
kösz előre is

A fizikai teljesítőképességet azonnal rontja, hiszen szén-monoxid kapcsolódik a véredhez oxigén helyett, ami az elszívás után csak 1 órával áll vissza, de mire visszaállhatna, addigra már szívja a dohányos az újabb cigit, szóval ördögi kör. Érezhetően gyorsabbal elfáradsz, rövidebb és kisebb távon bírsz szaladni, ugrálni..stb. A bőr ráncosodása kb 20 év dohányzás után jelentkezik, de akkor rohamosan, sokkal gyorsabban mint egy nem dohányzónál.
Én 15 éves koromtól 27 éves koromig dohányoztam. Azt vettem észre az utóbbi pár évben, hogy le van rakódva valami a torkomba és sokat köszörülöm a torkom. A krónikus köhögés is kb 20 év után jön. Anyukámnak pl. már krónikus bronchitise van, borzasztóan köhög, de az istennek se hagyná abba :(((

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!