Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Saját testsúllyal való testépí...

Saját testsúllyal való testépítő edzést csinálok. A snüsszözés akadályozhat-e az izomfejlődésben? (max. Napi 3) 17/f

Figyelt kérdés
snüssz, snus, dohány, edzés, testépítés
2013. nov. 6. 00:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Vagy cigizzetek, vagy ne cjgizzetek.
2013. nov. 6. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Persze, teljesen hasznos volt a kis útmutatód. Ez egyébként legális cucc? Bár, ha boltban kapható, gondolom, csak a net azt írja, az egész EU-ban illegális, kivéve Svédországot. De lehet, hogy régi cikket olvastam.

Még egy kérdés: mennyire erősek a hatásai? Úgy értem, teljesen elkábít, mint mondjuk a fű, vagy csak megnyugtat, mintha dohányoznék? Gondolom, nem olyan erős, mint a drogok, de elbódít valamennyire? :D Azért kérdezem, mert alvási problémákkal küzködök, és jó lenne, ha valami segítene elaludni.

2013. nov. 6. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Inkább igyá sört.
2013. nov. 6. 23:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Draught :

van magyar internetes snüsszbolt, onnan rendelni teljesen biztosan legális, de hogyha az örsön veszel a zöldségesben, abból sem lesz semmi bajod ez több mint biztos :D nem kábít el, de eléggé elbódít, és szerintem nincs dolog ami jobb nyugtató lenne ennél :D (mondok egy példát, hogy el tudd képzelni, történik valami amin nagyon felhúzod magad, az idegösszeomlás szélén állsz kb, beraksz egy snüsszt, és percek alatt nyom nélkül elmúlik az egész :D és tiszta fejjel tudsz gondolkozni) elképzelhető hogy segít az alvási problémákon, a szívverést lehet hogy felpörgeti valamennyire, az agyat viszont megnyugtatja, szóval szerintem segíthet ezen :)

2013. nov. 6. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok, hadd offoljak már én is kicsit :D

Kérdező nem írtad, bár mivel aktívan snüsszözöl, ezért gondolom tudod, de talán Draught-nak jól jön, ha elárulom, hogy nem feltétlenül kell vele szórakozni, mivel lehet készen is kapni. Én igazából sosem magam csináltam, hanem készet vettem. Bár ismerősöktől hallottam, hogy ők is gyártották maguknak.

Nálunk különben csak illegálisan lehet kapni. (bár a snusshop.hu-ból ítélve gondolom legális lehet)

Nem csak mentolos és sima van, hanem pl gyümölcsös is, én speciel azt jobban szeretem.

Kérdező ahhoz képest, hogy azt írod, inkább lenyugtat (és én valóban nem tapasztaltam pörgést), az ismerőseim elég jól fel tudnak tőle pörögni :D

2013. nov. 7. 23:33
 16/18 A kérdező kommentje:

3. válaszoló : én a tasakos verziót még nem próbáltam, snüsszös barátom egyszer kipróbálta és mondta hogy nagyon gyenge és alig van hatása. a másik meg ha magad csinálod a snüsszt, annak megvan a maga kis szertartása, a megszokott mozdulatsor, stb, és az nagyon király :D

persze, de az örsön levő kis zöldségesben csak ezt a két fajtát lehet kapni, arra írtam :D

nem tudom, fentebb is írták hogy van akit felpörget, lehet hogy van olyan fajta vagy valami, de szerintem a snüssz lényege hogy ellazulj, és szép nyugodtan élvezni a hatását :D

2013. nov. 8. 00:15
 17/18 Busika14472 válasza:
A fenti kis szöveg után még azt mondanám a személyes tapasztalatom az volt, hogy tulzásba estem 1 ső alkalommal próbáltam és nagyon be ütött.Elején nem volt semmi mondom mi ez a szar kamu az egész .10 perc után éreztem valami bizsergést hogy bulizni kéne .1-,1-5 óráig volt fent a vége az lett hogy le estem a székről zsibogott mindenem ,de olyan jót aludtam hogy még sose :D Ha esetleg valakinek tudtam ujjat mondani akkor nincs mit .Üdv krisztián
2016. szept. 25. 15:44
 18/18 anonim válasza:

Én most "szoktam" rá erre a snusre. (Sportoló vagyok, judozok)

Még sosem próbáltam ki az arab snus-öket, mert tudom miből van (az arab snus, alkoloba áztatott tebe szar)

Én a svéd snussöket szeretem általában piros Siberiát használok, ami:43mg nikotint tartalmaz.

Amit a snusshop vagy snusline-on lehet rendelni.

2017. márc. 2. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!