Lehet, hogy agresszív leszek a cigitől?
Először is NEM dohányzó okoskodó népek kíméljenek meg a szövegüktől, bár úgyse fogják fel, hogy nem nekik van feltéve a kérdés!
Szóval mostanában ha elszívok egy cigit rettentően ideges és agresszív leszek tőle. Ütnék vernék és stb.. Nem részletezem, csak érdekel, hogy ez lehetséges, és hogy más is tapasztalt ilyesmit?
én nem éreztem, de még nem is hallottam ilyet soha, sőt, akkor leszek az, ha nem gyújthatok rá.
de ha ezt tapasztalod, akkor persze, lehet. de akkor miért szívod? :)
Cigiztél mikor feltetted a kérdésedet??:D:D:D
Szerintem alapban dilis lehetsz.
OKOSTOJÁS:D:D
Egy 18 évet dohányzó,5 éve nem dohányzó.
Utolsó, igen előtte szívtam, de azért írtam oda mert mániája egyeseknek lökni a szöveget, hogy nem kéne dohányozni, na most ettől nem leszek okosabb, ami a kérdést illeti.
Amúgy eddig nem tapasztaltam, csak kb 1 hete van ez, nem tudom.
énis akkor vagyok ideges ha nemtudok rágyújtani...:D úgyhogy sztem nálad vmi más lehet.
vagy lehet h nagyon felpörögsz a cigitől, és azért lesz ilyen üthetnéked. gondolom aztán idővel lenyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!