Milyen cigit szívtok?
Figyelt kérdés
Főként fiatalok válaszát várom, persze mindenkiét megköszönöm. Ja, és ha még az árat is odaírnátok, az még jobb lenne.2009. nov. 15. 17:42
31/46 anonim válasza:
0:47 Értem... Azok tényleg megvetendőek picit. Én nem nagyon tehetem menőzésből mert senki sem lát ha cigizek :D(ált. bnőmtől hazafele jövet hajnal 5körül szoktam rágyujtani 1- szálra de olnyakor nem sokan járnak az utcákon. ) Mondjuk most pont nem szívok egy darabig mer inkább veszek karácsonyi ajandekot abbol a penzbol b.nőmnek meg hugomnak meg ilyenek.
32/46 anonim válasza:
én is ilyen mikormitszívok típus vagyok:D
Most speciel egy doboz betonszofi van nálam,de 2 hónapba 1szer veszek 1 pina coladat,nemtom ki ismeri,kókuszos,2 sima cigi közt jóljön;)
De szívok még Dunhillt,Szofit,PallMall-t,meg néha Bondot:D
16/F
33/46 anonim válasza:
Philip Morris kék, most 550ért adják 22/F
34/46 Winner of Royal Hill válasza:
14:11-es én is szoktam olyat szívni kuriózumként:) Vagy még a mangós változatát,az is finom!
35/46 anonim válasza:
hát a mangós nekem nemjött be annyira:D
ami jóvolt még az a tequilás,vagy van még belőle citromos és kólás,de ezek fanyar ízűek:S 14:11es
36/46 anonim válasza:
(sötét)Kék Szofi
ára:580(még...)
37/46 anonim válasza:
B.nőmnek volt olyan mangós meg pina coladas cigije is, nekem nem nagyon ízlettek a pina coladasat azt hiszem elszívták bnőjével de a mangósat odaadtuk valami alkótelepi cigányoknak... vagy fordítva O.o
38/46 anonim válasza:
marlboro flavour plus (a Fehér Marlboro)
néha mentolos finomság
de amúgy kb mindegy, ha tehetem a fenti :D
a j.teremben az arany marlbi megy nagyon meg a kék vroy.
39/46 anonim válasza:
Hosszú Kék Pall Mall. Ehhez szoktam hozzá, igaz ez 610 Ft.
40/46 anonim válasza:
Az ár szerintem legtöbb helyen változó. Eddig volt
Kék Bond - 550 ft.
Citromsárga Multifilter. - 500 ft.
Kék Viceroy - 500 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!