Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás tényleg enyhíti...

Hipstercica kérdése:

A dohányzás tényleg enyhíti az éhség érzetet? Szóval ha többet cigiznék akkor fogyhatnék tőle?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A párom sokat eszik, pedig dohányzik :D szóval nem.
2013. nov. 2. 23:04
 2/7 anonim válasza:
51%
Ja, hogyha annyit szívsz hogy hányingeredlegyen.xddd
2013. nov. 2. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Fogyni se fogsz, büdös is leszel, csomó pénzed elmegy cigire - nem éri meg.
2013. nov. 3. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem placebo. Ha elhiszed, elnyomja.

Nálam változó. Van hogy megéhezek tőle (jellemzően ha egész nap nem ettem semmit), és van hogy elmegy az étvágyam.

2013. nov. 3. 15:36
 5/7 Unvisible válasza:
Én fogytam tőle 15 kilót, pedig nem voltam dagadt, de persze nem ajánlom, hogy ezért szokjál rá..
2013. nov. 3. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A dohányzás mindenféle érzékelést megmásít.Én nagyon keveset ettem amikor cigiztem. Valamennyit biztosan,fogy tőle az ember,illetve hát nem a cigitől,hanem attol,ha kevesebbet eszel. De mondjuk nem a legegészségesebb módja a fogyókúrának,mert hát eleve kevesebbet eszel,meg a vitaminkészleteidet is hamarabb felemészti szóval.Szóval inkább sportolj valamit és napi 5-6 szor egyél kevesebbet és változatosan. Ez a módszer a megfelelő.
2013. nov. 4. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
de nem azért dagadt senki, mert túl nagy az éhségérzete, hanem mert nem tud uralkodni magán, és zabál, vagy csak simán nem figyel oda arra hogy mikor mit egyen. Nem véletlen hogy a nagyon túlsúlyosok nagy része is dohányos
2013. nov. 5. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!