Milyen cigivel kezdted a dohányzást?
Én szürke Pall Mall-al. Az 0,1-es:D És így haladtam fölfelé:D Jelenleg Dunhill Switch-t szívok,azt hiszem az 0,4-es,ha jól tudom,de mindenképpen erősebb az ezüst Pall Mallnál.
Na és ti? Milyennel kezdtétek,és milyet szívtok jelenleg?:)
Mentolos Helikon volt életem első cigije, amit a számba raktam, ez nagyon rég volt, valamikor 1999-ben :) aztán szívtam Arany Marlborót, Kék Multit, Kék Szofit, mikor mit. Aztán éveki Kék Bondot szívtam, amikor megjelent. Ma már hála a jó égnek nem dohányzom.
27 L
Hmm. Kék Viceroy volt a legelső úgy emlékszem. De akkor még nem tudtam, hogy a piros erősebb meg a színek mit jelentenek és vettem pirosat mert csak olyan volt. De elszívtam 1 felet aztán így lassan elfogyott...
P20-al mi a baj? Én olyat szívok mindig és nekem jó :D
kb 96-ban szívtam az első slukkot
piros shymponia
de már régebb óta csak hobbi dohányos vagyok
4-es, semmi baj sincs vele, csak kezdésnek durva volt... :D
Ja, azt le se írtam, milyet szívok jelenleg: ritkán cigizek, de olyankor kék multi. Inkább a zöld cigiket szeretem, ha érted, mire gondolok... ::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!