Ez mennyire egészségtelenebb a dohányzásnál?
Figyelt kérdés
Hogyha nem dohányt rakok a cigibe hanem valami mást.pl.:más növények levelét.2013. okt. 30. 11:09
1/12 anonim válasza:
Attól, függ, ha pl a növény gőze mérgező akkor eléggé...
2/12 A kérdező kommentje:
tegnap kipróbáltam fokhagyma héjával.Csak 3slukkot szívtam.Ettől lehet valami bajjom?
2013. okt. 30. 11:24
3/12 A kérdező kommentje:
*bajom
2013. okt. 30. 11:24
4/12 anonim válasza:
Égés reakcióval felszabadulhatnak mérgező toxinok, ne játszd a hülyegyereket...
5/12 A kérdező kommentje:
tudnátok mondani NEM mérgező növényeket,amikben nem szabadulnak fel mérgező toxinok égéskor?
2013. okt. 30. 11:55
6/12 zabmester válasza:
Régebben lehetett kapni valami "növény cigit", de már meg nem tudom mondani, hogy mi volt benne. Elvileg dohányzásról való leszokáshoz ajánlották, mert nem addiktív, viszont pótolja a megszokott mozdulatokat. Én egyszer kipróbáltam, kb. két szálat szívtam el belőle, mert egyrészt irgalmatlanul büdös volt, másrészt oké, hogy lehetett szívni, de azt a bizonyos érzést nem adta meg, mint a dohány füstjének a letüdőzése.
Mondjuk három slukk fokhagymalevéltől kétlem, hogy bármi bajod lenne, de tényleg nem érdemes ilyennel kísérletezni, mert lehet, hogy egy adott növény, ami eredetileg nem mérgező, az elégetve már az.
7/12 anonim válasza:
*tudnátok mondani NEM mérgező növényeket,amikben nem szabadulnak fel mérgező toxinok égéskor?
cannabis
8/12 anonim válasza:
Martilaput szoktak megszárítani. Szerintem a különböző útilapufélék is megfelekőek. Lándzsás útifű is jó lehet.
9/12 Tomi90 válasza:
Nagy sötétség van itt a fejekben... A dohányzás nem attól káros, hogy dohány van benne, hanem attól, hogy ég. A 4000 anyag, ami a szervezetbe kerül cigizéskor égéstermék. Bármit tehetsz a cigibe, ugyanúgy jelen lesz. (A nikotint kivéve, az tényleg a dohányban van.) A legtöbb káros anyag pont a papír égésével keletkezik. Papír nélküli dohányzást ajánlanám inkább, pipa vagy vízipipa.
10/12 anonim válasza:
Mi raktunk a dohánnyal együtt fahéjat is, az úgy jóvolt. Próbáltuk teafűvel is, de az annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!