Melyik az egészségtelenebb hosszútávon a füvezés vagy a cigizés ilyen mennyiségben?
Szerinték objektív, határozott válaszokat.
Legyen mondjuk az egyik napi fél doboz cigi, a másik heti egy spangli.
attól függ mit tekersz bele
bár ha nem a matekkönyből csinálod a rakétát, akkor szerintem a cigi egészségtelenebb
A cigi, mert nem csak a dohány káros, hanem a füst is.
Ha a heti egyet be tudja tartani valaki, akkor az nem is nagyon függő, mert nem azon jár az agya, a fél dobozos emberrel ellentétben, hogy mikor lesz alkalma rágyújtani.
A dohányzás ezerszer károsabb, mint a fű. Ha még minden másnap elszívsz egyet, akkor is a cigi a durvább.
És még véletlenül se azért illegális, mert tönkreteszi az egészséged.
Egy dohányos függősége sokaknál olyan erős, mint egy heroinista függése. A fűnél jóval kisebb függés alakulhat ki, akkor is ha napi szinten többször szívsz...
A dohányzást lenne jó inkább illegálissá tenni, de ezt lehetetlen megtenni. A füvet meg legálissá kellene tenni.
Csak egyeseknek érdekükben áll az előbbit akár támogatni (!) (pl. több beteg dohányos ember=örül a gyógyszeripar is), utóbbit pedig elnyomni. Pedig egyes betegségekre jó hatással van, gyógyszerként használatos az amcsiknál is... Csak ennek a gyógyszeripar nem igazán örül...mert nem az ő vackukat szeded be... És még az egyes gyógyszerek mellékhatásaira újabb gyógyszert kell beszedni, a fűnél ez nem áll fenn...
Bele lehetne menni a témába, de a lényeg hogy legyél tájékozott, ne csak egy helyről szerezz infót, ki ezt, ki azt mondja... Én azt mondom, a kettő közül a cigizés sokkal károsabb hosszútávon.
Nézd azt, hogy mennyi ember pusztult már bele a cigizésbe...
A füvezésbe nem sok...
De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!