Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A nikotintól elszíneződött...

A nikotintól elszíneződött fogat mivel lehetne kifehéríteni?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fogorvos polírozza a fogadat, az nem drága.
2013. okt. 27. 07:10
 12/14 zabmester ***** válasza:
100%

Nem csak drága kezelésekkel lehet fogat "fehéríteni". Én pl. most voltam fogorvosnál a héten, lyukas volt az egyik fogam. Aztán a végén mondtam neki, hogy elöl az egyik fogam el van színeződve, ilyen tipikus nikotinos lerakódás volt rajta, nem vészes, csak hát én itthon hiába sikáltam, nem jött le. Simán ráment egy polírozófejjel meg valami orvosi fokrémmel, két másodperc alatt leszedte.

Árat nem tudok mondani, nekem ismerős fogorvos csinál mindent, de tb-s fogorvosnál kétlem, hogy ez nagyon drága lenne.

2013. okt. 30. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon szépen leszedte a fogorvos, fogköveket és plírozta, szép fehér lett a fogam, persze ha tovább cigizel, iszol kávét, akkor egy idő után újra elszineződik. Ezekben a fehérítő fogkrémekben nem nagyon hiszek, de fogorvos után próbáld ki valamelyiket.
2013. okt. 30. 14:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 2. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!