Láncdohányosként mire számíthatok?
nem vagyok még az, 20 éves vagyok, de már 2 éve cigizem
ha láncdohányossá válok , mire számíthatok ?
tényleg mindenkinek csúnya a bőre, romlott a körme és minden baja van ?
Tüdőrákra!
Amikor középiskolás voltam, azt mondta az egyik tanárom, hogy ha dohányzom, akkor sárgák lesznek a gyerekeim. Nem tudom. Nézegetem őket, de egyik sem ázsiai!
2 év után még semmi különösre, ez majd később bosszulja meg magát, úgy kb. a 30-as, negyvenes éveidben lesz ennek szemmel látható külső nyoma:
-gyors ráncosodás
-szürke, fakó arcbőr
-seprűvénák, visszerek megjelenése az érszűkülettől, amit a cigi generál
A közérzeteden meg már most észreveheted lassan a bagót: csökken a fizikai/sportteljesítményed, csökkent a tüdőkapatitásod, aminek az a lényege, hogy a szöveteidbe kevesebb oxigén jut. Lassan elkezdesz reggel köpetet üríteni, krákogni. Ami pedig már most nyilvánvaló, csak te nem érzed: sokkal kevésbé érzel ízeket, szagokat és ami nagyon gáz, hogy büdös, áporodott dohányszagúak a ruháid, a bőröd, meg a kezed. Nálam ez volt az első, amit észrevettem leszokáskor.
Mi a teendőd? Nos, 2 év után még könnyen le lehet tenni. Én 13 évet bagóztam, nekem már csúnyább volt megválni tőle, de így is megcsináltam. Szívd el rituálisan az utolsó szálat és felejtsd el örökre a bagózást. Pár hónap múlva nem is fogod érteni, hogy szívhattad azt az ótvart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!