Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mire jó a dohányzás? Annak...

Mire jó a dohányzás? Annak aki szívja, és nem a dohánygyárnak.

Figyelt kérdés
Van rá értelmes magyarázat, hogy miért dob ki az ember rengeteg pénzt úgy, hogy közben a saját és a környezete egészségét is károsítja?
2009. nov. 12. 08:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
16:32 okos ember a nagyapád :DDD teljesen igaza van ^__^
2009. nov. 12. 20:45
 12/18 anonim válasza:
100%
ezt én sem értettem soha...hogy mi abban a jó :S
2009. nov. 14. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Én dohányzom de leakarok szokni...

csak 17 vagyok de már 5éve tolom:D

én ugyérzem hogy megszokásból tolom...

2009. nov. 14. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg az, hogy dohányzásról való leszokáshoz akaraterő kell. A dohányosok 99%ának nincs meg ehhez az akaratereje, és ezért nem tud leszokni, hiába akar. (nem az előttem szólóra gondolok hisz nem ismerem őt, és nem mondom azt sem hogy a most nem dohányzóknak lenne akaraterejük ha dohányoznának. De az esélyeik nyilván jobbak).

A dohányzásban semmi jó nincs, és ezt tudják a dohányosok is. Büdös lesz a ruhád, büdös a szád, káros erről nincs vita, és mindezt fizetsz.

Az okos dohányos ezzel tisztában van, és fel is ismeri hogy nem tud leszokni, mert gyenge az akaratereje (ettől még persze nem lesz jobb neki, de legalább tudja hogy mi a gond, és van még remény számára)

A buta dohányos vagy azt mondja hogy jó így neki és nem is akar leszokni, vagy azt hogy a cigi voltaképp nem is káros, hanem a fű / alkohol / stb a káros. Kifogásokat keres és nem ismeri be hogy azért nem szokik le mert nem tud.

Innen lehet megismerni hogy kivel van dolgunk :)

2009. nov. 15. 13:29
 15/18 anonim válasza:
Én még elétembe nem cigiztem és nem is akarom elkezdeni, félek hogy rászokok és nem tudok róla leszokni.
2009. nov. 22. 20:04
 16/18 BeerHunter ***** válasza:

Miért jó a dohányzás, mi a jó benne? Mi a jó az orgazmusban?

Nem azért ezt a példát hoztam, mert köze van hozzá, csak kb annyira megfogható.

2009. dec. 6. 07:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi a jó, az orgazmusban? Hmm. Szerintem egy fantasztikus érzés testileg, lelkileg és nem halhatok bele később, nem betegszem meg tőle, nem zavar más embereket, és nem is betegít meg senkit, ráadásul nem kerül annyiba mint a dohányzás... (egészséges emberek közti kapcsolatban lévő emberek orgazmusára gondolok)
2009. dec. 6. 10:51
 18/18 anonim válasza:
14 éves vagyok, lassan 15. Nemrég kipróbáltam mert sok haverom szív és kíváncsi voltam miért olyan jó. Hogy őszinte legyek nem sok mindenre. Most hogy már szívtam párat csak annyit érzek egy rövidebb ideig hogy chillesebb és kevésbé éhes vagyok. Ki lehet próbálni mert elmondani nem nagyon lehet milyen, csak arra figyelj hogy ne túl sokat és ne gyakran. Én csak néha néha haverokkal de igyekszem nem rászokni.
2016. máj. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!