Mire jó a dohányzás? Annak aki szívja, és nem a dohánygyárnak.
Én dohányzom de leakarok szokni...
csak 17 vagyok de már 5éve tolom:D
én ugyérzem hogy megszokásból tolom...
A lényeg az, hogy dohányzásról való leszokáshoz akaraterő kell. A dohányosok 99%ának nincs meg ehhez az akaratereje, és ezért nem tud leszokni, hiába akar. (nem az előttem szólóra gondolok hisz nem ismerem őt, és nem mondom azt sem hogy a most nem dohányzóknak lenne akaraterejük ha dohányoznának. De az esélyeik nyilván jobbak).
A dohányzásban semmi jó nincs, és ezt tudják a dohányosok is. Büdös lesz a ruhád, büdös a szád, káros erről nincs vita, és mindezt fizetsz.
Az okos dohányos ezzel tisztában van, és fel is ismeri hogy nem tud leszokni, mert gyenge az akaratereje (ettől még persze nem lesz jobb neki, de legalább tudja hogy mi a gond, és van még remény számára)
A buta dohányos vagy azt mondja hogy jó így neki és nem is akar leszokni, vagy azt hogy a cigi voltaképp nem is káros, hanem a fű / alkohol / stb a káros. Kifogásokat keres és nem ismeri be hogy azért nem szokik le mert nem tud.
Innen lehet megismerni hogy kivel van dolgunk :)
Miért jó a dohányzás, mi a jó benne? Mi a jó az orgazmusban?
Nem azért ezt a példát hoztam, mert köze van hozzá, csak kb annyira megfogható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!