Hogyan szoktassam le a barátomat?
Figyelt kérdés
Mát ő is azt mondta hogy le akar szokni csakhogy ez neki nem ilyen egyzserű...-.-
Én nem bírom a szagát és asztmám is van...fogadtunk hogy kibírja-e egy hétig nélküle ez az utolsó nap de egész nap arról beszélt hogy mennyire várja a holnapot hogy újra elszívhasson egy szálat...mit csináljak vagy mivel győzzem meg hogy hagyja abba?
köszönöm mindenkinek:):(
2008. júl. 6. 16:59
11/12 anonim válasza:
a legegyszerűbb ha nem vesz cigit ehhez meg hát akaraterő kell azt az 500 forintot meg dobja be 1 perselybe
12/12 anonim válasza:
Én megmodtam a barátomnak rögtön mikor összejöttünk hogy vagy és vagy büdös cigije. Na azóta csakmikor néha összeveszünk elszív egy két szálat. Jól lebaszomh ogy ott fogm hagyni ha így folytatj meg hogy utáom a cigit és ha mégesgyszer meglátom akkor vége. És persze könyörög s hogy bocsásssak meg neki amiért cigizett.Persze mindig megbocsájtok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!