Mennyire nagy baj, ha 17évesen rászoktam a dohányzásra?

Én nem bírom ha egy lány dohányzik (bulizáson kívül), kortól függetlenül.
17/F

Azt mondod, hogy a lovaglást nem engedhetitek meg magatoknak. Hidd el, idővel a cigire többet fogsz költeni, mint ha lovagolnál.
Egyébként engem nem zavar, ha valaki cigizik.
Tudom, hogy a soroksári eset nem a legjobb reklám a kocogásnak, de ha van a közeletekben olyan hely ahol biztonságosan lehet futni, inkább azt javasolnám feszültséglevezetésnek.
Egyébként én a bagózó lányokkal a szaguk miatt nem vagyok kibékülve. Nemdohányzóként baromi kiábrándító tud lenni egy kátrányillatú és ízű csók.

Valamilyen szinten tartsd meg a mozgást is, mint feszültséglevezető tevékenységet, ha nem engedheted meg a lovaglást, akkor válassz más sportot.
Akik egyből rászoknak a dohányzásra miután abbahagynak valamilyen sportot, azok nagyon erősen kezdenek el dohányozni és kevésbé tudnak mértéket tartani, mert minden feszültséget, amit addig másképp vezettek le, azt a cigarettázásba fojtják.
Ezért, ha el is kezdesz dohányozni, találj más feszültséglevező módszert is, mert kizárólag a cigarettázás ki fog készíteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!