Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyibe kerul egy ongyujto?

Mennyibe kerul egy ongyujto?

Figyelt kérdés
ha bemegyek egy boltba es azt mondom h egy ongyujtot kerek, akkor az kb mennyibe fog kerulni?
2009. nov. 7. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát egészen 95- 1250 -ig
2009. nov. 7. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Na figyu öcsi. Én is piróztam ám hohóóóó :D Na hesszelj és nagyon figyelj mert velem is kötekedtek a kisboltosok. Én mindig azt mondtam anyukámnak kell a cigihez. Ezzel nem kötekedtek. Ha nagyon okos akarsz lenni szólj és leírom mit mondj és hogy hivatkozz a jogaidra :D
2009. nov. 8. 02:08
 13/16 anonim ***** válasza:

én mindig cannabis-es öngyújtót veszek 120 forint ért és tölthetőt :D

mer nincs is jobb füves cigit füves öngyújtóval meggyújtani :)

2009. nov. 8. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:

aki írta hogy kötekedtek vele.. Meg kell neki mondani hogy "mi köze van hozzá?"

Szerintem semmilyen vásárlásnál nem tartozik senki felelősséggel arra hogy mire használja.. A boltosnak joga van kérni személyi igazolványt dohányárúknál és alkohol tartalmú italoknál, de engem külön idegesít ha megkérdezi hogy mire kell:D

2009. nov. 8. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:

uristen:D amugy lehet,hogy tényleg nem adják ki. Bnőmnek egyszer nem adták ki benzinkúton az öngyujtot,merthogy biztos cigizni kell:D Viszont nincs rá irva,hogy 18éven felülieknek árusitható,szóval elég érdekes.

Amugy akkor már inkább 150 Ft-ért vegyél,mint 50-100ért mert azok hamarabb kifogynak..8-)

2009. nov. 9. 00:02
 16/16 anonim válasza:
OLYAN 6 ÉS 7 MILLIÓ FORINT KÖRÜL KAPHATSZ MAGADNAK EGY ÖNGYŰJTÓT (amivel felgyujthatod magadat)
2009. nov. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!