Mennyibe kerul egy ongyujto?
Figyelt kérdés
ha bemegyek egy boltba es azt mondom h egy ongyujtot kerek, akkor az kb mennyibe fog kerulni?2009. nov. 7. 12:17
2/16 anonim válasza:
Mondd vagy te már annyi idős, hogy öngyújtót vegyél? Minek neked öngyújtó? Csak nem szipuzni akarsz vele??
3/16 anonim válasza:
Csak egy gyerek tesz fel így egy kérdést.
4/16 anonim válasza:
60-1000 :D a 60 aza kis szarminőségű az 1000 meg már nagyon fullos, de 300 felett az ilyen kisebb boltokba nincs is.
5/16 anonim válasza:
sztem is gyerek :) Amugy meg ha zippo -t veszel benzinest akor az neekm pl 14 ezerbe került :) (special edition ) de amugy egy tescos ugy kb 50 ft lehet.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen gyerek vagyok es akkor mi van?-.- am koszonom azoknak akik normalis valaszt adtak :)
2009. nov. 7. 13:19
7/16 anonim válasza:
60-5000 forintig az 5000-re az nagyon jól néz ki.60 ft-ért meg a CBA-ban szoktam venni.
15/l
8/16 anonim válasza:
Semmi gond nincs szerintem vele ;) Csak ha megveszed az öngyüjtöt gyujts fel valami vele :) De ehez inkább benzinest vegyél az jobban ég
9/16 anonim válasza:
50 ft.-tól a több millióig! Vannak ugye ilyen aranyozott meg swarowski kristályos egyedi példányok is:D
10/16 anonim válasza:
ha bemész egy sima kisboltban és kérsz egy öngyújtgót, akkor kb 100-250 ft között fogsz fizetni. az ezres, ötezres öngyújtókat nem árulják az ilyen kisboltokban. deha bemész egy coop-ba, vagy egy match-ba, vagy tesco-ba akkor ott nemkell kérned, hanem csak leveszed a polcról a pénztár előtt. ennyi. 100-250 ft között lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!