Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipadohányt mivel érdemes...

Vizipipadohányt mivel érdemes keverni hogy finomabb íze legyen?

Figyelt kérdés
Sajnos vettem egy olyan dohányt ami nagyon nem izlik,nincs semmi íze. (Al waha guavás, az eladó ajánlotta,töbet nem hiszek neki) Mivel lehetne felturbózni?
2009. nov. 6. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
cannabis sativaval ^_'
2009. nov. 6. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Azon kivül? AMugy a zöld jó vizipipába? Mert sokan azt mondják hogy megszüri a víz, blabla,meg sokat tettek bele még sem éreztek semmit,ez igaz? Sajnos erről ezen a fórumon megoszlanak a vélemények, tehát olyan irjon aki már próbálta. Amugy én most nem erre, hanem ilyesmire gondoltam hogy vanilia,tehát konkrétan az ÍZRE gondolok.
2009. nov. 6. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
tökéletes vízipipába. más ötletem nekem nincs.
2009. nov. 6. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
citrom, narancshéj, szörpöt a vízbe lehet ezt turbózni akármivel :D aztán jó pippantást!
2009. nov. 7. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó hszelő: Hagyjatok már fel ezzel a pippantás dumával, engem erősen irritál xD

Kérdezőnek: Ízjavításnak ajánlok egy új dohányt és egy pancsert aki megveszi azt. ^^, Najó, rengeteg variáció van. Hallottam már hell-t az üvegben epressel. Aztmondták istencsászár volt. Az én egyik kedvencem a kék-vörös áfonyás Jana cseresznyés dohánnyal. :)

Egyébként ha semmilyen íze sincs akkor keverj bele egy másik dohányt ha gondolod, bár nem tudom milyen íze van annak a guava-nak vagyminek. De egyébként vannak ilyen ízjavítási trükkök ezerrel egy honlapon amit nem tudom mennyire szabad ide kiraknom. :S keres rá googleban erre:

"vizipipafan" Itt kapásból az első az. ott a fórum menüpontban rengeteg okosságot találsz, és szívesen fogadnak/válaszolnak kérdéseidre(pl erre...) :)

2009. nov. 8. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!