Vizipipadohányt mivel érdemes keverni hogy finomabb íze legyen?
Utolsó hszelő: Hagyjatok már fel ezzel a pippantás dumával, engem erősen irritál xD
Kérdezőnek: Ízjavításnak ajánlok egy új dohányt és egy pancsert aki megveszi azt. ^^, Najó, rengeteg variáció van. Hallottam már hell-t az üvegben epressel. Aztmondták istencsászár volt. Az én egyik kedvencem a kék-vörös áfonyás Jana cseresznyés dohánnyal. :)
Egyébként ha semmilyen íze sincs akkor keverj bele egy másik dohányt ha gondolod, bár nem tudom milyen íze van annak a guava-nak vagyminek. De egyébként vannak ilyen ízjavítási trükkök ezerrel egy honlapon amit nem tudom mennyire szabad ide kiraknom. :S keres rá googleban erre:
"vizipipafan" Itt kapásból az első az. ott a fórum menüpontban rengeteg okosságot találsz, és szívesen fogadnak/válaszolnak kérdéseidre(pl erre...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!