Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » "Pattintós" töltött cigire...

"Pattintós" töltött cigire mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
az új árakon kicsit kiakadt a szemem, tehát ez a 950 ft-ot dunhill...enyhe túlzás. szóval egyik ismerősöm kérdezte, hogy miért nem töltök, mert sokkal de sokkal olcsóbb, a válasz rá az hogy nekem túl erős, és nem "ízlik" de aztán mondták hogy lehet kapni mentolos szűrőt/dohányt. szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen márkájút vegyek és melyik legyen a mentolos, a szűrő? nem vagyok jártas ebben, de előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. szept. 24. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mentolos matrix szerintem a legjobb mentolos hüvely, a simából meg a kék szofi hüvely. a kis csomagos LD dohány 880 ft amiből kijön 40-45 szál.

igazából a hüvely vagyis a szűrő a lényeg nem a dohány.

pattintós hüvely szerintem nincs legalábbis nem találkoztam vele még pedig jó ideje dohányzom

2013. szept. 25. 13:54
 2/4 anonim válasza:
88%

Én is drágáltam a cigit ,Pall Mall kéket szívtam.

Megpróbáltam tölteni,ezért vettem kék szofi dohányt és hüvelyt.

Most 3 napja azt szívom,de borzasztó.

Keserű,büdös stb...

Vagy ki kell fizetni a drágább,de jobb dobozos cigit,vagy abba kell hagyni a dohányzást,mert aki a pénz miatt de az élvezet megtartásához az olcsóbb,de rosszabb töltött cigihez nyúl,az szerintem lecsúszik,lecsúszott.

Úgy értem,mint pl. egy heroinista.

Van lóvé megveszi a minőségi cuccot és nyomja 1-2 évig,majd elfogy a lóvé de kéne a szer,ezért megveszi a rossz,kitudja mivel ütött heroint és használt tűvel kezdi beadni magának.

Nem tudom miért,de én lecsúszottnak érzem magam a töltött cigi miatt.

2013. szept. 26. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok, én bond dohányt töltök, az nekem tetszik, próbálta a szofit is, de az nekem sem tetszett
2013. szept. 29. 11:18
 4/4 giganta válasza:
Kék multi dohány + click gyümölcsös pattintos hüvely... ez igz pont jo. 40g dohány-1000Ft és 60-70 szalra eleg és a 100db os gyümölcsös hüvely 600 ft.
2015. júl. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!