Miért lett nagyobb divat a cigizés, mint a szivarozás?
attól függ hogy nézed :D
az olcsóbb kategriából 590ft 1 doboz és 5 szál van benne
de az az öt szál tovább kitart, mint a 19 szál cigi ami ugyanannyibe kerül :D
Mien szivar az ami 590ft márkáját
?
Egyrészt mert drágább, másrészt mert a cigit egyszerűbb elszívni a rövid időtartam miatt! Cigit is össze lehet hozni sokkal olcsobban, haverom magának sodorja, pl. Görögországban a fiatalok 90%-a sodorja, persze az idősebbek is csak kissebb arányban! Ha ott is a legolcsóbb alapanyagokat veszed akkor több mint fele anyiból jössz ki!
Én egyébként szoktam alkalmanként szivarozgatni, de nekem nagyon nem ízlenek az ilyen árú szivarok, általábban 500 és 1500 ft. között szoktam venni egy szállat, amit akár másfél órán keresztűl is szokta szívni 1-1 buliban vagy összejövetelen! De ez kb. havonta 1-2 alkalmat jelent, viszont naponta vizipipázom ami szintén sokkal olcsóbban jön ki, de sokan azért nem térnek erre rá hanem maradnak a ciginél bár alkalmanként szívesen pipáznak mert sokkal bonyolultabb, mire üzemkész már el is szívhattál 2 szál cigit! De én nem sajnálom rá az időt, sokkal egészségesebb és így korlátozom is a dohányzás helyét, idejét, nem rohangálok ki a szünetekben hogy gyorsan hozzá jussak egy kis nikotinhez! Hanem otthon, kényelmesen, a gép előtt(most is:D ) és egy gyors szellőztetéssel már nyoma sem marad az illatnak!
De ha megnézed, Kubában pl. inkább szivaroznak mert ott szintén lazábban veszik az életet és persze ott sokkal olcsóbban jutnak jó minőséghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!