Dohányzó fiatalok! Milyen hatással vannak rátok a Nemzeti Dohányboltok?
Nem kérek életvezetési tanácsokat, és kérlek ne spameljétek tele a kérdést "Sose dohányoztam" szintű válaszokkal.
A kérdés a dohányzó fiataloknak szól.
"Borzasztónak találom!!! A szomszédomnak fel kell hozni a 3 pici gyereket 4 és 1,5 éves ikreit,azért hogy csak a kaputól kb 5 méterre lévő dohányboltba betudjon menni cigiért,röhej,persze nem azért vagyok mérges,hogy nekem kell vigyázni a gyerekre,hanem azért mert nem léphetnek be gyerekkel és ki sem vihetik az ajtón kívül a dohány termékeket!! "
Akinek 3 kisgyerek mellett cigire is fussa, annak babysitterre is kell futnia, küldje le őt!
Nagyon jó a leszoktatásra. :)
Ez volt a cél? :)
Én nem égetem magam ilyen helyre járkálással. A cigizés is égő, de az ilyen helyre bemenni is. Úgyhogy abbahagytam, csak kb. negyedévente térek be, azért is kár.
Ma már égő cigizni meg drogozni, csak a hülyék csinálnak ilyet (bocsi, én is ilyen hülye voltam, de szerencsére sikerült abbahagyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!