Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzó fiatalok! Milyen...

Dohányzó fiatalok! Milyen hatással vannak rátok a Nemzeti Dohányboltok?

Figyelt kérdés

Nem kérek életvezetési tanácsokat, és kérlek ne spameljétek tele a kérdést "Sose dohányoztam" szintű válaszokkal.

A kérdés a dohányzó fiataloknak szól.

2013. szept. 9. 22:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ameddig nem voltak nemzeti szarok, addig rendes magyar cigit vettem, azóta ukrán kék L&M-et szívok 500ért, ami mellesleg nem is szar. :)
2013. dec. 23. 00:02
 22/25 papaiistvan76 ***** válasza:
tudom én ukrám piros bondot szivok
2013. dec. 23. 12:34
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

"Borzasztónak találom!!! A szomszédomnak fel kell hozni a 3 pici gyereket 4 és 1,5 éves ikreit,azért hogy csak a kaputól kb 5 méterre lévő dohányboltba betudjon menni cigiért,röhej,persze nem azért vagyok mérges,hogy nekem kell vigyázni a gyerekre,hanem azért mert nem léphetnek be gyerekkel és ki sem vihetik az ajtón kívül a dohány termékeket!! "

Akinek 3 kisgyerek mellett cigire is fussa, annak babysitterre is kell futnia, küldje le őt!

2013. dec. 23. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:
40%
Igen, ha 3 kisgyerek mellett bagóra van pénz, akkor babysiterre is. Illetve jó példát mutat a gyerekeinek, azt meg kell hagyni :/. Kiváncsi vagyok, a gyerekeknek megvenni mindent, arra van?
2014. jan. 3. 22:22
 25/25 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon jó a leszoktatásra. :)

Ez volt a cél? :)

Én nem égetem magam ilyen helyre járkálással. A cigizés is égő, de az ilyen helyre bemenni is. Úgyhogy abbahagytam, csak kb. negyedévente térek be, azért is kár.

Ma már égő cigizni meg drogozni, csak a hülyék csinálnak ilyet (bocsi, én is ilyen hülye voltam, de szerencsére sikerült abbahagyni.)

2014. ápr. 5. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!