Dohányzó fiatalok! Milyen hatással vannak rátok a Nemzeti Dohányboltok?
Nem kérek életvezetési tanácsokat, és kérlek ne spameljétek tele a kérdést "Sose dohányoztam" szintű válaszokkal.
A kérdés a dohányzó fiataloknak szól.
Engem JÓL ÉRINTETT!!!
Meg is mondom miért.....gazdagítom inkább a csempészt mint orbánt! ;) A másik hogy amerikai rokonom nem hitte el hogy ez nen sexshop és nem is piros lámpás ház....bevitfem elmagyaráztam neki hogy hok vagyunk mi ez....az eladó köszönés nélkül magyarul kért egy szig-et....persze mi angolul bedzéltünk szval ha én nem magyar vagyok a (nincs jobb szó) bunkó tudatlan pult mögött álló ki sem tud szolgálni....többet ilyen helyre be se teszem a lábam! Ja és a rokonnak sem engedtem hogy bármit is vegyen ott!!!!
Fideszgazdagító baromság!!
Várom azt a percet hogy 17es évem 18 legyen és szavazhassak!!
Egyel kevesebb a fidesznek!!!
17/L
Kánikulában vasárnap délután nem volt nyitva más bolt, és sürgősen kellett fél liter ásványvíz. A ND nyitva volt, kicsit féltem, mert egy nagydarab férfi ült a pult mögött és a bolt maga is elég rideg volt. Mivel csak vizet vettem, nem kért személyit.
El nem tudom képzelni, hogy kisgyerekes anyukák hogy tudnának ilyen helyzetben vizet venni a piciknek, ha egyedül kell hagyni őket az utcán.
Nekem is az a véleményem, hogy márpedig aki dohányzik úgyis betudja szerezni! Én nem mutatom, hogy 18 vagyok (mindenki 12,13-at ad nekem, de alacsony is vagyok, csak 153 cm szóval...) de nagyon ritkán kérték csak a személyit, tehát szerintem az életkór nem okoz akkora nagy problémát, csak néhányszór...!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!