Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzó fiatalok! Milyen...

Dohányzó fiatalok! Milyen hatással vannak rátok a Nemzeti Dohányboltok?

Figyelt kérdés

Nem kérek életvezetési tanácsokat, és kérlek ne spameljétek tele a kérdést "Sose dohányoztam" szintű válaszokkal.

A kérdés a dohányzó fiataloknak szól.

2013. szept. 9. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
ISmerősömet küldöm el érte, de nem vagyok valam inagy dohányos me gnem is voltam. Kb. heti 1-2 szál megy el már lassan 1 éve, és nem is szeretnék többet szívni. 17L
2013. szept. 12. 22:40
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Undorítóan néznek ki a dohányboltok. Lesötétített kirakatüveg, olyan mint egy halottasház. Megfogadtam, hogy inkább leszokom, de nem teszem be oda júliustól a lábam, de sajnos még nem sikerült leszokni (bár a múltkor már 3-4 napig nem is gyújtottam rá). Az ára miatt mindenképp leszokom hamarosan. Valaki írta, hogy sajnálja a bent senyvedő eladót a magányában. Több dohányboltban voltam már, ahol 2-3 eladó is volt, meg olyanban is, ahol biztonsági őr is volt bent. Ez a "nemzeti" felirat ez kész röhej. Őszintén szólva egy kicsit baleknak érzem magam, amikor bemegyek, ezért olyan boltokba megyek, amik nem a legforgalmasabb helyen vannak, mert szégyellem az egészet. Inkább leszokom. Személyit egyszer kértek csak, pedig látszik, hogy elmúltam 18, de az a csaj mindenkitől elkérte, mert mögöttem egy kb. 35 éves pasi jött be és attól is elkérte... (Biztos, ami biztos :) A környékünkön van éjjel-nappali dohánybolt is, közvetlenül egy söröző mellett, ami éjjel is nyitva van, hát ebben a dohányboltban folyamatosan állnak cigiért. Aranybánya. A többiben még sosem láttam sort állni. Talán azért, mert minden két buszmegálló között van legalább 3 dohánybolt (fővárosi vagyok). Vidéken biztos más a helyzet, jártam olyan községben, ahol azt mondták, nincs egy bolt se, így tudomásul vettem, hogy akkor ma nem gyújtok rá, na és? Hogy valammi jót is mondjak, kb. 15 különböző boltban voltam eddig és még mindegyikben nagyon udvariasak voltak, szép napot kívántak, mosolyogtak, tehát a kiszolgálás európai.
2013. szept. 18. 18:04
 13/25 anonim ***** válasza:
32%

Engem JÓL ÉRINTETT!!!

Meg is mondom miért.....gazdagítom inkább a csempészt mint orbánt! ;) A másik hogy amerikai rokonom nem hitte el hogy ez nen sexshop és nem is piros lámpás ház....bevitfem elmagyaráztam neki hogy hok vagyunk mi ez....az eladó köszönés nélkül magyarul kért egy szig-et....persze mi angolul bedzéltünk szval ha én nem magyar vagyok a (nincs jobb szó) bunkó tudatlan pult mögött álló ki sem tud szolgálni....többet ilyen helyre be se teszem a lábam! Ja és a rokonnak sem engedtem hogy bármit is vegyen ott!!!!

Fideszgazdagító baromság!!

Várom azt a percet hogy 17es évem 18 legyen és szavazhassak!!

Egyel kevesebb a fidesznek!!!

17/L

2013. szept. 19. 14:19
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
már írtam korábban választ, de most kiegészíteném, még mindig a kérdésre válaszolva: eljutottam arra a szintre, hogy eszem ágában sincs a fideszmaffia zsebét tömködni azzal, hogy bemegyek a nemzetibe. viszont azon továbbra is húzom a szám, mert a fehérorosz lukasenkóék maffiaüzleteit és az ukrán agymenést sem szeretném támogatni.
2013. szept. 20. 04:55
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Kánikulában vasárnap délután nem volt nyitva más bolt, és sürgősen kellett fél liter ásványvíz. A ND nyitva volt, kicsit féltem, mert egy nagydarab férfi ült a pult mögött és a bolt maga is elég rideg volt. Mivel csak vizet vettem, nem kért személyit.

El nem tudom képzelni, hogy kisgyerekes anyukák hogy tudnának ilyen helyzetben vizet venni a piciknek, ha egyedül kell hagyni őket az utcán.

2013. dec. 7. 22:05
 16/25 anonim válasza:
100%
Sztem baromság. Aki eddig betudta szerezni így is.meg fogja oldalni valahogy. Tőlem például az esetek 50 százalékában nem is kérnek személyit. Amugy meg van idősebb személyi nálam és soha nem fognak kizavarni azzal, hogy márpedig a képen nem én vagyok....16/l
2013. dec. 14. 20:22
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is az a véleményem, hogy márpedig aki dohányzik úgyis betudja szerezni! Én nem mutatom, hogy 18 vagyok (mindenki 12,13-at ad nekem, de alacsony is vagyok, csak 153 cm szóval...) de nagyon ritkán kérték csak a személyit, tehát szerintem az életkór nem okoz akkora nagy problémát, csak néhányszór...!

18/L

2013. dec. 15. 09:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazából engem jól érintett mert nehezen beszerezhető cigit szívok és régen csak 1-2 boltba lehetett kapni most meg mindenhol. :D
2013. dec. 22. 10:58
 19/25 papaiistvan76 ***** válasza:
én nyiregyházán lakok most éngem anyira nemizgat hogy megnyilt és a nyiregházai piacon megveszem oszt enyi éngem anyira nemizgat én le..arom edigis otvetem és ot sokal olcsob csak 600 ft
2013. dec. 22. 21:34
 20/25 papaiistvan76 ***** válasza:
0%
14 a korom
2013. dec. 22. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!