Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mondjatok motivációkat miért...

Mondjatok motivációkat miért ne gyújtsak rá!? SOS!

Figyelt kérdés
Hajszálnyira vagyok tőle, hogy 5 év után újra rágyújtsak:S
2013. szept. 9. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5 év után NEHOGY visszaszokj!!!!

amúgy ha van elég erő benned, hogy nemet mondj az újabb függőségre, akkor szívj bele egy cigibe, lehet, kellően undorítónak fogod ismét találni, és megint 5 évig nem játszol a gondolattal...

ha viszont már csábít a níkóótííín, akkor úgyis rá fogsz gyújtani, hiába írnak ide ijesztőbbnél ijesztőbb dolgokat :) :) (én 1 éve nem cigizek, mert terhes lettem, most meg szoptatok... nekem a kisfiam a legjobb érv, és ha már nem fogok szoptatni, és nem lesz ez a gát, akkor arra fogok gondolni, sokáig akarok élni, hogy láthassam felnőni, és azért nem gyújtok rá...) :)

2013. szept. 10. 21:54
 12/14 anonim válasza:
én 14 éves elhatároztam hogy megkóstolni sem fogom igy megelőzök mindent amúgy nagyon cigi ellenes vagyok voltam mindig emlékszek, nagymamám cigizett 5 éves voltam megláttam elkezdtem sírni meg minden és ő igy szokott le. Mikor nagypapám meghalt mamám visszaszokott :-( de kibírt 7-8 évet
2013. szept. 22. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
AKARATERŐ!!!!!!Mindenkinek van!!!Szurkolok,hogy kibírd!!!!
2013. szept. 23. 15:05
 14/14 anonim válasza:

ne gyújts rá, mert a hangod olyan randa lesz, a bőröd pergamen és ráncos, az ujjaid és a fogaid sárgák és rosszak és a lehelleted állandóan undorító. bármit szépítesz majd magadon nem fog menni, bárki rád néz határozottan látni fogj, mennyit szenvedsz hogy kinézz valakinek aki már ősrégen nem vagy.

sok sok évvel is lerövidítheted az életed, és nem hagyhatod, hogy az általad okozott halállal másokat szenvedni és gyászolni hagyj

2013. szept. 25. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!