Mit érzel, amikor cigizel?
Figyelt kérdés
Csak arra lennék kíváncsi, hogy az, aki (még) élvezi miben milyen szavakkal írná le és mi fogja meg benne?2013. szept. 9. 17:07
1/2 Tomi90 válasza:
Megnyugtat, ellazít, megkönnyebbülést érzek. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor nagyon kell wc-re menned és megkönnyebbülsz. Egyébként meg szeretek füstölögni. Semmi más nem tudja ezt pótolni nálam. Próbáltam már leszokni sokféleképpen, de egy hétnél tovább sosem bírtam :D
2/2 anonim válasza:
Szédülés, és valamiféle megmagyarázhatatlan "jó érzés".
A részegséghez tudnám hasonlítani.
A melankólia sokkal melankólikusabb, a buli hangulat pedig sokkal féktelenebb egy cigi kíséretében.
Ami megfog, az a látvány, és az érzés együtt. Szerintem a hozzám hasonló, rosszkedvre hajlamos emberek többsége egyetért velem abban, hogy egy cigaretta feelingjét semmi se tudja előidézni.
Van benne valamiféle "badass" életérzés is. Tudom hogy káros, de leszarom.
Ezek az érzések a kellemes szédüléssel párosítva tökéletesek számomra. Csak arra kell figyelnem, hogy ne szívjak túl sokat, így nem kell mindig egyre erősebb és erősebb, esetleg több cigit vennem ahhoz, hogy ugyanazt az érzést elérjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!