Dohányzás abbahagyása után ki mennyire hízott meg?
Figyelt kérdés
Minden érdekel!Mennyit híztál, mennyi idő alatt?2013. szept. 5. 06:27
1/10 anonim válasza:
5 év dohányzás után abbahagytam kb 3 éve. Nem híztam semmit.
2/10 anonim válasza:
10 kg-t, amit nagyon nehezen tudtam leadni.
3/10 anonim válasza:
10 évig dohányoztam, nem híztam semmit.
4/10 anonim válasza:
Napi 3 doboz után hagytam abba, és nem híztam semmit sem,maradtam ugyanolyan vékony, mint közben.
Aki dohányzás után meghízik, az nem azért, mert abbahagyta, hanem mert a cigi HELYETT nassol.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem nassolok, mégis hízok. :D
2013. szept. 5. 08:25
6/10 anonim válasza:
akkor nem nassolsz, hanem zabálsz :D
én sem híztam utána. Oda kell figyelni, hogy mit eszik az ember, meg mennyit mozog, és akkor a leszokás sem fog befolyásolni
7/10 A kérdező kommentje:
Biztos a jó anyád zabál!
2013. szept. 7. 21:23
8/10 anonim válasza:
Apu 35 évig cigizett,vagy 30kg-ot hízott,de lehet,hogy keveset mondtam.Én még mindig cigizek,sajna,nem megy a leszokás,sírógörcsök és düh rohamok jönnek rám,ha nem tudok rágyújtani.A suliban is sokszor csak úgy sírva fakadtam,mert nem tudtam rágyújtani.Kedves Kérdező neked hogy sikerült a leszokás?
19 lány vagyok,4,5 éve cigizek
10/10 A kérdező kommentje:
Én 10 evig cigiztem, biorezonanciaval szoktam le sikeresen!
2013. szept. 13. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!