Neo22 kérdése:
Mennyi idő alatt ürül ki a vérből a nikotin olyan szinten hogy a laborban vérvételnél nem mutatják ki?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 21:13
1/10 anonim válasza:
A nikotin a tüdőben rakódik le.
2/10 A kérdező kommentje:
A nikotin nem felszívódik a véráramba? A kátrány és ezek a káros tényezők pedig lerakódnak a tüdőbe?
Mind egy amúgy, a lényeg,
Mennyi idő mulva nem tudják kimutatni vérvétellel hogy én dohányos vagyok
2013. szept. 1. 21:28
3/10 anonim válasza:
Nikotint nem szoktak vérből nézni.
4/10 anonim válasza:
Sima laborvizsgálatnál nem derül ki, mert nem néznek semmi ilyen értéket. Csak vérgáz mérésnél derülhet ki az, hogy dohányzol, de az egy teljesen más vizsgálat.
5/10 anonim válasza:
Az első iszonyat hülyeséget írt...a nikotin valóban a vérben és a száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel néhány mp alatt. Rendes vérvétel pedig nem mutatja ki, hogy dohányzol. Max. ha valami értéked megemelkedett a dohányzá miatt...
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell aggódnom hogyha vesznek vért tőlem akkor kimutatják hogy dohányzom aztán jön a baj :D
Köszi a válaszokat, azért labor előtt lerakom 1 hétre kb, annyi még talán kibírható, de már akkor is lessz minden bajom szerintem :S
Na köszi még 1 szer
2013. szept. 2. 21:56
7/10 anonim válasza:
Nem, valóban nem kell félned emiatt nyugi. És szívesen 4-es voltam.
8/10 anonim válasza:
Emiatt felesleges lerakni,nem mutatják ki vérből.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor no problem :D
Köszi mindenkinek aki kicsit is értelmes választ írt ;)
2013. szept. 3. 07:07
10/10 anonim válasza:
"dohányzom aztán jön a baj"
Nincs tiltva a dohányzás, miért jönne a baj, hogy dohányzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!