Milyen IZÉS cigik vannak? ÍZE? Márka? Ha tudod az árát az is jó DE pina colada, mango azokat ismerem úgy hogy valami mást!
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 11:59
1/3 anonim válasza:
Akkor talán nem IZÉS hanem ÍZŰ :D
hát, igen az ilyen mango meg kókusz meg az ilyenek szarok, olyat csak a hülye szív. Van egy jó márka, Djarium a neve, csak nagyon külföldi.. Egy-két helyen árulnak például Djarium Black-et, az például szegfűszeges, és ha jól tudom, eper ízű a szűrője. Ugyanez a cég gyárt sima eper ízűt meg még kitudja mi minden finomat, csak az a baj hogy itthon nehéz ráakadni.. ja és nem mindennapi használatra ajánlom, mert 1200ft egy dobozzal:(
3/3 anonim válasza:
igaz a djarum tényleg fasza lehet csak hát... de én pl. zöld multi-t szívok (hosszút) és nekem nagyon ízlik qva jó mentolos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!