Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen IZÉS cigik vannak?...

Milyen IZÉS cigik vannak? ÍZE? Márka? Ha tudod az árát az is jó DE pina colada, mango azokat ismerem úgy hogy valami mást!

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor talán nem IZÉS hanem ÍZŰ :D

hát, igen az ilyen mango meg kókusz meg az ilyenek szarok, olyat csak a hülye szív. Van egy jó márka, Djarium a neve, csak nagyon külföldi.. Egy-két helyen árulnak például Djarium Black-et, az például szegfűszeges, és ha jól tudom, eper ízű a szűrője. Ugyanez a cég gyárt sima eper ízűt meg még kitudja mi minden finomat, csak az a baj hogy itthon nehéz ráakadni.. ja és nem mindennapi használatra ajánlom, mert 1200ft egy dobozzal:(

2009. nov. 1. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi, nem Djarium hanem Djarum
2009. nov. 1. 12:07
 3/3 anonim válasza:
igaz a djarum tényleg fasza lehet csak hát... de én pl. zöld multi-t szívok (hosszút) és nekem nagyon ízlik qva jó mentolos :P
2009. nov. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!