Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vízipipát vizipipadohány...

A vízipipát vizipipadohány nélkül is lehet használni?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne megoldani, hogy a legkevésbé legyen káros, vagy egyáltalán ne is legyen az? Apukám megígérte ballagási ajándéknak. Szerintetek jó ötlet?
2013. aug. 27. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Shihadeh korábbi munkájában azt is kimutatta, hogy a vízipipafüst rákkeltő anyagokat tartalmaz, ami különösen annak tükrében elgondolkodtató, hogy a vízipipázó nagyságrendekkel több füstöt lélegez be, mint a cigarettás."

xDDDDDD mert a cigiben ám nem találtak rákkeltő anyagokat :DD

Kész vagyok :DD Amúgy meg a vp-t nem használja az ember minden nap minden órájában, csak alkalmakkor. Szóval még mindig ott tartunk, hogy a cigisek jobban szennyezik maguk...

De ettől függően egyetértek #20

2013. aug. 31. 22:49
 22/22 anonim válasza:

Van kavics ami egyáltalán nem káros mivel nikotin sincs benne csak nem kell minden alkalom után kimosni, mert akkor egyből kimegy a melasz belőle csak akkor kell ha már kiszárad és utána felöntöd löttyel.

Meg van vmi folyadék is amit a tartályba kell önteni a vízben és azt ízesíti meg szóval még a tölcsért se kell megölteni az nem tudom milyen lehet.

Amúgy a kavics sokkal finomabb, erőteljesebb ízű több füstje van, mint a dohánynak.

Szval ha kaviccsal szívod egyáltalán nem káros még ha dohánnyal akk is kevésbé mint a cigi mivel kátrány(papír) sincs benne és nem a forró füstöt szívod be hanem a vízen és csövön keresztül megszűrt gőzt. És azért szédülsz be ha sokáig szívod, mert a nikotin felszáll a fejedbe és oxigén hiányt kapsz, de ha kicsit rápihensz semmi baj nem lesz.

Remélem tudtam segíteni.

2013. szept. 3. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!