Félek kipróbálni a cigit, lehet tőle bajom? (bővebben lent)
Probald ki! :) En is kiprobaltam es nem szoktam ra egy ket slukktol nem is fogsz!! ;) beleszivsz es szivsz ra levegot. ennyi :)
Nem fogsz hanyni nyugi nem kell felned naponta tobb szazan kiprobaljak a korosztalyodbol es senki nincs a fel7es hiradoba h belehalt :D jo bulit estere! ;)
Bajod nem valószínű hogy lesz tőle. Én például mikor legelőször kipróbáltam, szintén a kíváncsiságom miatt, picit köhögtem, de annyi. Utána később az idegességre elszívtam néha egyet-egyet, de azóta se szoktam rá. Le is tettem egy idő után. Úgyhogy te se tedd. Nem jó az. :)
A kíváncsiságodat kielégítheted egy slukkal, de nem ajánlom hogy rászokj.
Nem szeretnék rászokni, nagyon egészségtelen dolog!
Csak egyszer kipróbálnám, és ennyi. :)
Én 6.-os koromban próbáltam ki (majd megfulladtam), aztán kb. 7-8 évig egy szálat sem szívtam, most pedig naponta 4-5 szálat szívok el átlagosan (buliban többet). Azzal, hogy egyszer kipróbálod, nem fogsz rászokni. Viszont, ha megtetszik, akkor legközelebb is ki fogod próbálni, és szép óvatosan majd rá fogsz cuppanni. Ha egyből valami bivaly cigivel startolsz, akkor sztem egy jó darabig nem fog kelleni újból... :)
Beleszívsz, aztán mielőtt kifújnád, veszel még egy nagy levegőt, és jön a hatás!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!