Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Félek kipróbálni a cigit,...

Félek kipróbálni a cigit, lehet tőle bajom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Holnap este lógnánk haverokkal egy kicsit, és mindenki cigizett már, csak én nem. Mondták, hogy majd kipróbálom holnap.. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen, de nem tudom, ki merjem-e próbálni.. lehet elsőre valami bajom tőle?
2013. aug. 24. 15:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Első és utolsó lenne.. Tisztában vagyok a káros hatásaival, és nem éri meg..De droghoz soha nem nyúlnék!
2013. aug. 24. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Egy száltól semmi bajod nem lesz, nyugodtan próbáld ki!
2013. aug. 24. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:

Probald ki! :) En is kiprobaltam es nem szoktam ra egy ket slukktol nem is fogsz!! ;) beleszivsz es szivsz ra levegot. ennyi :)

Nem fogsz hanyni nyugi nem kell felned naponta tobb szazan kiprobaljak a korosztalyodbol es senki nincs a fel7es hiradoba h belehalt :D jo bulit estere! ;)

2013. aug. 25. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad kérdező?
2013. aug. 25. 16:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem volt rá alkalmam, mert az egyik barátnőmhöz ma jöttek rokonok és ezen a héten itt lesznek nála, így nélküle nem mentünk el. Majd legközelebb :D
2013. aug. 25. 19:35
 16/21 anonim válasza:
100%

Bajod nem valószínű hogy lesz tőle. Én például mikor legelőször kipróbáltam, szintén a kíváncsiságom miatt, picit köhögtem, de annyi. Utána később az idegességre elszívtam néha egyet-egyet, de azóta se szoktam rá. Le is tettem egy idő után. Úgyhogy te se tedd. Nem jó az. :)

A kíváncsiságodat kielégítheted egy slukkal, de nem ajánlom hogy rászokj.

2013. aug. 26. 22:41
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék rászokni, nagyon egészségtelen dolog!

Csak egyszer kipróbálnám, és ennyi. :)

2013. aug. 27. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Én 6.-os koromban próbáltam ki (majd megfulladtam), aztán kb. 7-8 évig egy szálat sem szívtam, most pedig naponta 4-5 szálat szívok el átlagosan (buliban többet). Azzal, hogy egyszer kipróbálod, nem fogsz rászokni. Viszont, ha megtetszik, akkor legközelebb is ki fogod próbálni, és szép óvatosan majd rá fogsz cuppanni. Ha egyből valami bivaly cigivel startolsz, akkor sztem egy jó darabig nem fog kelleni újból... :)

Beleszívsz, aztán mielőtt kifújnád, veszel még egy nagy levegőt, és jön a hatás!!! :)

2013. aug. 27. 14:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség ez a szép lassan rászoksz dolog...ha nem akarsz nem fogsz...ennyi...én se szoktam rá, kb évente 1x megkínálnak egy fajtával amit elszívok de a többit nem akarom,,,a többire nemet tudok mondani. De ha 20 évig nem fognak megkínálni akkor addig nem fogok rágyújtani, ennyi!
2013. aug. 27. 19:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Az utolsóval egyetértek! Én sem szeretnék rászokni, és nem is fogok! Csak egy próba, hogy megtudjam milyen :)
2013. aug. 27. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!