Töltött cigaretta kérdés?
Figyelt kérdés
neten találtam ilyen dohányt:
Ez azon kivül h vaniliás kezeletlen? Tehát nincs benne annyi vegyület mint 1 bolti cigarettában? Érdemes ilyen dohányt tölteni cigarettába? Kijönne kb 150 forintból egy doboz cigi. De a kérdés nem csak erre vonatkozik, hanem vaterán vagy akárhol árult házi dohányokról, mi róluk a vélemény?
2013. aug. 16. 16:29
1/5 anonim 

válasza:

Hááát...
A töltött cigi olcsóbb és jobb, de nem ártana tudni, hogy mégis mit töltesz bele. Mi Sodrót, Ldt, Goldent, Westet veszünk keverőnek, ebbe keverjük bele az ízesített Mac Baren, Tilbury, Borkum, stb dohányt, ami akár pipadohány is lehet. A háziban én nem bízom, mióta tudom, h egy ismim sima keri fűvel keveri-higítja a házi dohányt.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem ez felejtős. Egyértelműen kertben termesztet valami, egyrészt valami nagyon gagyi minőségű lehet, másrészt ez ebben a formában illegális. Miért? Mert tilos interneten dohányterméket forgalmazni, és ez csak az egyik része, kis hazánkban a dohány állami monopólium alá esik, ami adóköteles. Tehát bárki termeszthet otthon dohányt, de ha levágod/kiszárítod, már adóköteles, ha nem fizetsz az már törvénysértés.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem kiprobálom, veszek egy fél kilót, 4 ezer forintba nem halok bele, annyira nagyon rossz nem lehet.
2013. aug. 16. 17:48
5/5 anonim 

válasza:

én nem tenném... tökéletesen megvagyok a zárjegyes dohánnyal, abban legalább biztos lehetek, hogy nem szar házi kapadohány. én az egészségemet ezen nem kockáztatnám;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!