Akkor most miért dohányoznak?
Ha egy fiatal dohányzik, egyből azt gondolják, hogy biztosan "menő" akar lenni.
De már évek óta megy a dohányellenes kampány, lassan már üldözik a cigiseket, akkor mégis hogy lenne ez menő?
Sokszor azzal elvágja magát valaki ismerkedésnél (legyen szó akár csak barátságról is), hogy dohányzik.
A fiatalok is elítélik már a cigiseket, tehát a népszerűség ellen dolgozik az, aki dohányzik.
Mi az IGAZI motiváció szerintetek?
6os vagyok
Én le szeretném tenni, bár nem vagyok egy nagy dohányos mivel mindig rohannom kell haza suliból is. Egy dolog van ahova bármikor mehetek s az a próbaterem. Balettozok 1-2 órát akár fájdalomig állok a korlát mellett vagy behívom a táncpartnerem és táncolunk estig suli után is. Vagy ha épp nem a kiabálást hallgatom mert esetleg hamarabb hazaérek suliból akkor enyém az az 5 perc.
Mindenkinek azt tanácsolom hogy keressen valami elfoglaltságot magának mint nekem a tánc :) Igaz nekem ezt is tiltják de nem tudnak tőle eltiltani mivel 14 éve az életem része nap mint nap ;)
Kérdező: neked mi volt a baj? :)
Az egyik szülő elhunyt, a másik pedig folyamatos lelki terror alatt próbál tartani.
Nem volt senkim, akivel beszélhettem volna erről, hiába vettek (vesznek) körbe barátok...
Aztán jöttek a szokásos tinédzserkori "hülyeségek", amik még most is zajlanak. Ilyen dolog pl. az első "szerelmi csalódás".
Inkább elfojtom ezeket a dolgokat, és úgy látom egyenlőre megy is...
Felénk nem menő, de azért nem is ítélik el a dohányosokat....
És függetlenül attól, hogy már nem divat, azért társasággal nagyon jól tud esni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!