Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akkor most miért dohányoznak?

Akkor most miért dohányoznak?

Figyelt kérdés

Ha egy fiatal dohányzik, egyből azt gondolják, hogy biztosan "menő" akar lenni.

De már évek óta megy a dohányellenes kampány, lassan már üldözik a cigiseket, akkor mégis hogy lenne ez menő?

Sokszor azzal elvágja magát valaki ismerkedésnél (legyen szó akár csak barátságról is), hogy dohányzik.

A fiatalok is elítélik már a cigiseket, tehát a népszerűség ellen dolgozik az, aki dohányzik.

Mi az IGAZI motiváció szerintetek?

2013. aug. 10. 04:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok

Én le szeretném tenni, bár nem vagyok egy nagy dohányos mivel mindig rohannom kell haza suliból is. Egy dolog van ahova bármikor mehetek s az a próbaterem. Balettozok 1-2 órát akár fájdalomig állok a korlát mellett vagy behívom a táncpartnerem és táncolunk estig suli után is. Vagy ha épp nem a kiabálást hallgatom mert esetleg hamarabb hazaérek suliból akkor enyém az az 5 perc.

Mindenkinek azt tanácsolom hogy keressen valami elfoglaltságot magának mint nekem a tánc :) Igaz nekem ezt is tiltják de nem tudnak tőle eltiltani mivel 14 éve az életem része nap mint nap ;)

Kérdező: neked mi volt a baj? :)

2013. aug. 11. 20:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Az egyik szülő elhunyt, a másik pedig folyamatos lelki terror alatt próbál tartani.

Nem volt senkim, akivel beszélhettem volna erről, hiába vettek (vesznek) körbe barátok...

Aztán jöttek a szokásos tinédzserkori "hülyeségek", amik még most is zajlanak. Ilyen dolog pl. az első "szerelmi csalódás".

Inkább elfojtom ezeket a dolgokat, és úgy látom egyenlőre megy is...

2013. aug. 12. 01:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rosszabb lesz mert egyszer lehet hogy eljön az a bizonyos utolsó csepp a poharadban és az nem biztos hogy jó lesz :) Bár kinek hogy. Akkor neked is hamar "fel kellett nőnöd" az élethez. :) Nem azért,bár ne így lenne, de látom nem vagyok egyedül. :))
2013. aug. 12. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Felénk nem menő, de azért nem is ítélik el a dohányosokat....

És függetlenül attól, hogy már nem divat, azért társasággal nagyon jól tud esni. :)

2013. aug. 13. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak körök, amikben menő. Rocker, partiállatok legtöbbször dohányosok.
2013. aug. 24. 19:43
 16/16 anonim válasza:
Mindig "menő" ami nem szabad. A fiatalságnak pedig nincs ellenére az ami egészségromboló. Péntek esténként minden tele van részegen fetrengő gyerekekkel. Legalábbis a környezetemben. Reggelente alig tudok elmenni a járdán, mert teli van minden dohányzó menő vagy kevésbé menő gyerekekkel. Ez nem a menőségről szól. :D
2014. márc. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!