Akkor most miért dohányoznak?
Ha egy fiatal dohányzik, egyből azt gondolják, hogy biztosan "menő" akar lenni.
De már évek óta megy a dohányellenes kampány, lassan már üldözik a cigiseket, akkor mégis hogy lenne ez menő?
Sokszor azzal elvágja magát valaki ismerkedésnél (legyen szó akár csak barátságról is), hogy dohányzik.
A fiatalok is elítélik már a cigiseket, tehát a népszerűség ellen dolgozik az, aki dohányzik.
Mi az IGAZI motiváció szerintetek?
Nem menő, én a problémáim miatt szoktam rá :)
15F
Szerelmi csalódás miatt szoktam rá.
13F
14-5 éves korom óta dohányzom. A társaság miatt gyújtottam rá először, aztán jött 'magától' a többi szál cigi.
Most, a munkahelyemen jó kimenni a 'többiekkel' egy-egy cigiszünetet tartani és beszélgetni.
19l
Amikor a szüleid szépen szólva k..ázzák és f...fejezik egymást, tányért csapkodnak poharakat, az édesapád ki akarja szúrni anyukád kosijának a kerekét részegen és sorolhatnám és minden nap ez megy és se válás se probléma megoldás 3 éve akkor jó hogy 17 éves leszek december közepén és 15 éves korom óta cigizek mert amikor már nincs semmihez nyúlni csak a barátaidhoz akik persze idősebbek voltak akkor is és most is (felettük sem áll az idő) és kipróbáltad és nyugodt voltál 5 percig ahogy ellazultál feküdtél a fűben és azt mondtad ez az 5 perc az enyém úgy igen csak könnyű volt rászokni, hogy sokszor szerettem volna elcsenni magamnak 5 percet az elmúlt években. Ritkán sikerül de néha jól esik ha nincs itthon senki vagy elmegyek a barátokkal nézni a felhőket éjszaka hintázni vagy ilyesmi.
Éld át és megtudod hogy van aki nem menőzésből szokott rá.
17/L
amikor nincs senkid mert az 1 ember családon belül aki szeretett meghal, a barátaid hátat forditanak neked egyedül maradsz az összes problémáiddal és nincs senki aki meghallgat, egész napokat ülsz kint a temetőben a sírkő mellett mert másnak nem tudod elmondani a problémáid, megosztani a jó híreket, akármi, az iskolából mindenki kitagad senki sem akar veled beszélni mert "véletlen" megvágtad magad, akkor elég szar a helyzet... Maradjunk annyiban h az elköltözés segített otthonról most már leszoktam. De 9 éves koromtól ment most július közepéig.
18F
Úgy látom a legtöbben a problémáik miatt kezdték el a dohányzást.
Én is ezért szoktam rá sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!