Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen színes cigik vannak?

Milyen színes cigik vannak?

Figyelt kérdés

Djarum Black/Cherry erről a kettőről hallottam még . Ha mondanátok valami mást ami Magyarországon is kapható nagyon megköszönném. Ja és szerintetek melyik a legjobb cigi?

19/L

2013. aug. 8. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ízesítetteket nem szeretem, a mentolost se. Piros multit szoktam venni. Az jó, nagyon ritkán bond.
2013. aug. 8. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Djarum Black az tényleg az egyik legjobb cigi. Másik kedvencem a Dunhill abból is a kék, de ha igazán szereted az ízesített cigiket akkor érdemes saját magadnak töltened. Egyáltalán nem lesz erős, csak egy kis gyakorlás nem árt. Nagyon sokfajta töltődohányt lehet kapni vaníliásat cherryset sőt vaníliás cherrys is van:D tényleg nagyon kellemes. Szerinted melyik a legjobb cigi kérdező? 20/F
2013. aug. 8. 17:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Djarum Black-et még nem próbáltam, mindenki azt mondja, hogy az a legjobb cigi :) Amúgy piros vagy arany Marlboro-t szoktam :D
2013. aug. 8. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem a legjobb a kék gauloises.
2013. aug. 8. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

A Black nem csak, hogy a legjobb cigi, de képzeld el azt hallottam, hogy a dohányba kevert szegfűszeg miatt jót tesz az asztmás betegeknek (persze csak kis mennyiségben) :P 20/F

2013. aug. 8. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül egy doboz Djarum Black ? :D
2013. aug. 9. 00:36
 7/7 Eden123 ***** válasza:
100%
az életedbe!!amugy sztem 2000!
2013. aug. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!