Ismeri valaki a LIFE márkájú cigit, mert erről szeretnék infókat begyüjteni?
Figyelt kérdés
Van epres és zöldalmás változata és attól félek hogy dohány helyett minden mást bele tesznek így egészségtelenebb?! Hány mg/nikotin-kátrány-CO22013. aug. 5. 12:19
1/11 anonim válasza:
fuuu most vitte el a kukásautó a dobozokat :S szeretem nagyon mind a kettőt, gyenge cigik nagyon csak az ízük miatt jók, finomat nagyon ;)
2/11 anonim válasza:
Ezeket ti hol tudjátok megvenni? Már mindenhol kerestem ízes cigit, de sehol nem találtam.
3/11 A kérdező kommentje:
LIFA márkájú vékony cigi epres meg zöldalmás ízű.
Én haverom anyujától vettem 700ft dobozra de külföldről hozzák be.
2013. aug. 14. 22:22
4/11 anonim válasza:
haverod anyuja jól átbasz téged... én 420-ért veszem... xd :DD
5/11 anonim válasza:
előző vagyok. amúgy a kátrány 5mg nikotin 0.5mg a szén monoxid pedig 5 mg. :)
6/11 A kérdező kommentje:
hát haverom anyuja is egy embertől veszi és neki is 700ért adta m1 köszi a válaszokat. már el isfogyott :)
2013. aug. 15. 22:42
8/11 anonim válasza:
én eper allergiás vagyok és szívtam egy slukkot az epresből lesz valami bajom???
9/11 anonim válasza:
Utolso....nem leszbbajod mert ez csak izesito ;)
10/11 anonim válasza:
valaki mondja meg kéremszépen hogy hol veszitek? nagyon régóta szeretnék ilyen cigit venni,de egyszerűen sehol nem találok budapesten...nincsenek ilyen kapcsolataim... :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!